Buz kaplamalı almayı düşünüyorum alınır mı yani savaş görmüş olunca noluyor rengi falan daha mı kötü oluyor13₺ fark ile 0.45 al bence daha mantıklı
Üzerinde ki skin aşınmış oluyor. float değeri ne kadar yüksekse o kadar cok boyası silinmis demek. Ama bazı skinlerde cok fark etmiyor oyundan inceleyerek kıyaslayabilirsinBuz kaplamalı almayı düşünüyorum alınır mı yani savaş görmüş olunca noluyor rengi falan daha mı kötü oluyor
Kaplaması aşınmış veya daha kararmış oluyor. Size kalmış görünüşünü sevdiğinizi aln yoksa savaş görmüş alınca zarar etmiş vs. olmuyorsunuz.Buz kaplamalı almayı düşünüyorum alınır mı yani savaş görmüş olunca noluyor rengi falan daha mı kötü oluyor
Mesela diyelim ki ben bu 4 float değeri olanı aldım bir süre sonra yükseldi nolacak sonraÜzerinde ki skin aşınmış oluyor. float değeri ne kadar yüksekse o kadar cok boyası silinmis demek. Ama bazı skinlerde cok fark etmiyor oyundan inceleyerek kıyaslayabilirsin
Yükseldi derken? Skinlerin float ı değişmez hiç bir zaman. Fiyat olarak diyorsnız kara geçmiş olursunuzMesela diyelim ki ben bu 4 float değeri olanı aldım bir süre sonra yükseldi nolacak sonra
Bu skini oyunda incele almak istedigin iki float degerini de canli kıyasla renkli bi skin floatı kötü olan daha cok goze batabilir. Skinlerin float degeri her zaman sabittir oynadikca zaman gectikce değişmez.Steamdeki savaş görmüşlere baktım da normal buz kaplamalıyla çok alakası yok gibi ya baya deseni soyulmuş şimdi farkettim resimleri
Ak 47 ice coaled battle scarred p20276 Skinleri ve Itemleri Satın Al, İlan Ekle/Sat
AradıÄın satılık ak-47-ice-coaled-battle-scarred-p20276 Skinleri ve Itemleri uygun fiyatlarla ByNoGameâde. Güvenle satın al, ilan ekle, sen de sat!www.bynogame.com
Bu skini oyunda incele almak istedigin iki float degerini de canli kıyasla renkli bi skin floatı kötü olan daha cok goze batabilir. Skinlerin float degeri her zaman sabittir oynadikca zaman gectikce değişmez.
anubis iyidir o bütçede ft çekersinAlıntıyı görüntüle
Sunucuda deneyimledimde bildiğin desenleri atmış ya hiç orijinali gibi durmuyor bu bütceye daha iyi bir şey var mı peki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Böyle bir şey yakaladım şimdi 0.23
FT de çekebilirim o bütcede baktım şimdi buz kaplamasını anubis de güzel de onu arkadaşa alıcaz doğum günü hediyesi bide ben bunu daha çok sevdim yaanubis iyidir o bütçede ft çekersin