Bıçak olarak Rust coat, eldiven olarak hand wrap çeşitlerine bakabilirsin. Bıçakta huntsman olabilir. Ortalama 5k. Eldiven içinde ortalama 4k. Biraz bütçeni zorlasa da çok düşük combo maalesef zor.cs2 de güzel kombolanacsk eldivenle bıçak arıyorum linklerle beraber atarsanız çok iyi olur 180 dolar aşşağısında olursa sevinirim
navaja hariç olursa iyi olur
hocam ben emerald broken fang le survival knifr kombolamayı düşünüyorum tahmini 130 dolar felan yapıyo görüntüde böyleo bütçede komboyu hiç önermem hocam güzel bir bıçak alıp kullanın
hand wrap eldivrn iyiyimiş baya soft duruyor hunstman knifr lar ortalama 100 dolar sanırım 150 dolara broken fang eldivenle iyi gider sanırımBıçak olarak Rust coat, eldiven olarak hand wrap çeşitlerine bakabilirsin. Bıçakta huntsman olabilir. Ortalama 5k. Eldiven içinde ortalama 4k. Biraz bütçeni zorlasa da çok düşük combo maalesef zor.
O eldivende olur. Bakır rengini aldıktan sonra yine combo olmuş olur. Tamamen sizin zevkinize bağlı değişir.hocam ben emerald broken fang le survival knifr kombolamayı düşünüyorum tahmini 130 dolar felan yapıyo görüntüde böyle
hand wrap eldivrn iyiyimiş baya soft duruyor hunstman knifr lar ortalama 100 dolar sanırım 150 dolara broken fang eldivenle iyi gider sanırım
zevk işi artık gut knife da bakabilirsiniz bende gut knife crimson web var yanına crimson web eldiven alıcam yakında çok güzel kombo olucakhocam ben emerald broken fang le survival knifr kombolamayı düşünüyorum tahmini 130 dolar felan yapıyo görüntüde böyle
hand wrap eldivrn iyiyimiş baya soft duruyor hunstman knifr lar ortalama 100 dolar sanırım 150 dolara broken fang eldivenle iyi gider sanırım
hocam hand wrap alabilirm belki broken fang yerine ama huntsmanları ucuza bulmak zorO eldivende olur. Bakır rengini aldıktan sonra yine combo olmuş olur. Tamamen sizin zevkinize bağlı değişir.
hocam gut knife bana ekmek bıçağı gibi geliyor ya çok kaba hiç sevmiyorum gut knifezevk işi artık gut knife da bakabilirsiniz bende gut knife crimson web var yanına crimson web eldiven alıcam yakında çok güzel kombo olucak
daha iyi olur bencehocam hand wrap alabilirm belki broken fang yerine ama huntsmanları ucuza bulmak zor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam gut knife bana ekmek bıçağı gibi geliyor ya çok kaba hiç sevmiyorum gut knife
hocam belki dediğiniz gibi iyi bi bıçak alırım baktımda baya güzellet varmış lore felan
Ben bowie için ön yargılıydım ama sevdim. Ona da bakabilirsiniz. Çok kişi tarafından sevilmediği için 4-4.5 civarlarında bulursunuz.hocam hand wrap alabilirm belki broken fang yerine ama huntsmanları ucuza bulmak zor
hocam gut knife bana ekmek bıçağı gibi geliyor ya çok kaba hiç sevmiyorum gut knife
hocam belki dediğiniz gibi iyi bi bıçak alırım baktımda baya güzellet varmış lore felan
hocam bowie normalde tek elliydi heralde güncellemeden önce şimdi çift el yapmışlar animasyonu felan değişmişBen bowie için ön yargılıydım ama sevdim. Ona da bakabilirsiniz. Çok kişi tarafından sevilmediği için 4-4.5 civarlarında bulursunuz.