Neler Yeni

CS2 Faceit Ac hata alıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Melih Gökçe
Merhaba, faceit anticheat ile alışılmadık bir sorunla karşılaştım. Ana hesabımla oturum açtığımda ''Your PC requires the following settings to be enabled in order to login: Secure Boot, Memory İntegrity'' diyen bir hata alıyorum ancak farklı bir hesapla oturum açtığımda hiçbir sorun olmuyor. Bunun bir çözümü var mı? Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bu arada iki farklı arkadaşım hesabıma oturum açtı, birinde aynı sorun var ve diğerinde sorun yok.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,465
İsim
Oğuz
Çekirdek Yalıtım yaz Windows aramasına ve Bellek Bütünlüğünü aç.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca Secure Boot da açık olması gerek Bios'da.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Melih Gökçe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çekirdek Yalıtım yaz Windows aramasına ve Bellek Bütünlüğünü aç.
Dostum bunu tek bir hesapla yaşamam mümkün mü acaba? Sana şöyle izah edeyim durumu
benim hesabımla faceit ac yi çalıştıramıyorum ama başkasının hesabıyla çalıştırabiliyorum.
2. kişi kendi hesabı ve benim hesabımla da çalıştırabiliyor
3. kişi 2 hesapla da çalıştırabiliyor ama benimkiyle yine çalıştıramıyor faceit ac yi :)

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,465
İsim
Oğuz
Dostum bunu tek bir hesapla yaşamam mümkün mü acaba? Sana şöyle izah edeyim durumu
benim hesabımla faceit ac yi çalıştıramıyorum ama başkasının hesabıyla çalıştırabiliyorum.
2. kişi kendi hesabı ve benim hesabımla da çalıştırabiliyor
3. kişi 2 hesapla da çalıştırabiliyor ama benimkiyle yine çalıştıramıyor faceit ac yi :)
Hesapla alakası olduğunu sanmıyorum ama garip olan başka birinin açıp diğerinin açamaması.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,948
Üyeler
160,912
Son üye
Can2701
Top Bottom