Neler Yeni

CS2 Faceit mi MM mi?

Tekirr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Emrullah Özel
Hocam, şuan da premier de elom 4k, Aimin eloma göre iyi sayılır. CS nin klasik sorunları artık sıkmaya başladı. faceitte 3 levellim faceit mi oynamalayım yoksa mm mi?

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Bu soruya valve çalışanları bile faceit der.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,616
İsim
Oğuz
Dene şansını Faceitte. Aimin iyiyse tek günde bile 7 olunuyor fakat dediğin gibi iyi değilse sürekli smurfler ile uğraşırsın. Toxiclik de yok sanma bolca toxic var 10 levelde bile var.

Tekirr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Emrullah Özel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dene şansını Faceitte. Aimin iyiyse tek günde bile 7 olunuyor fakat dediğin gibi iyi değilse sürekli smurfler ile uğraşırsın. Toxiclik de yok sanma bolca toxic var 10 levelde bile var.
İyi dediğim eloma göre iyi yoksa mgde (10000-15000) falan beni ham yaparlar.
Not: dün miragede bir tane toksik 3 ıq sağolsun onunda çıkmasıyla kaybettik

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,616
İsim
Oğuz
İyi dediğim eloma göre iyi yoksa mgde (10000-15000) falan beni ham yaparlar
Tahmini 5 levelde oynarsın fakat kendini geliştirdikçe normale göre daha fazla gelişirsin. Amacın gelişmek ise smokeları ve peek atmayı öğren. Harita bilgin olsun gerisi zamanla adam vurdukça olur.

Tekirr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Emrullah Özel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tahmini 5 levelde oynarsın fakat kendini geliştirdikçe normale göre daha fazla gelişirsin. Amacın gelişmek ise smokeları ve peek atmayı öğren. Harita bilgin olsun gerisi zamanla adam vurdukça olur.
Haritalaeı biliyorum genel olarak peek çeşitleride biliyorym smoke öğrensem bide 4 levelde falan oynarım.

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,649
İsim
Heath Ledger
Hocam kaç yıllık cs ciyim.
1. Isınmadan maça girme
2. Haritaları tamamen öğren
3. Oyun bilgisi için turnuva maçları izle
4. Her mapte her side için birkaç utility öğren
5. Mümkünse takım bul ve onlarla gir

Bunları yaptığın zaman zaten 6-7 levele çıkarsın mm de de 10-15k yaparsın. Zaten 5 li takım bulsan 3 harita banladınız desem geriye kalıyor 4 harita. O 4 haritaya da full focus çalışsanız 10 maçta 2 lose felan alırsınız. En önemli maddeyi yeniden söylüyorum. ISINMADAN OYUNA GİRMEYİN

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,802
İsim
Selim
CS go eski sürüm zamanı faceid daha olgundu ve Rus kitlesi az geliyordu şimdi csgo 2 zamanı tekrar girdim hep Rus geliyor Info vermiyorlar ingizlice de bilmiyorlar anlaşamıyoruz ya da afk kalıyorlar ama bir gerçek var düz cs go 2 den bin kat iyidir en azından hile derdi yok premium çekiyorsun rahatsın

Tekirr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Emrullah Özel
Hocam kaç yıllık cs ciyim.
1. Isınmadan maça girme
2. Haritaları tamamen öğren
3. Oyun bilgisi için turnuva maçları izle
4. Her mapte her side için birkaç utility öğren
5. Mümkünse takım bul ve onlarla gir

Bunları yaptığın zaman zaten 6-7 levele çıkarsın mm de de 10-15k yaparsın. Zaten 5 li takım bulsan 3 harita banladınız desem geriye kalıyor 4 harita. O 4 haritaya da full focus çalışsanız 10 maçta 2 lose felan alırsınız. En önemli maddeyi yeniden söylüyorum. ISINMADAN OYUNA GİRMEYİN
Isınmadan hiç giryoeum zaten hocam. hatta gelişmek için warmup giriyorum kodumu oturtuyorlar ama önemli olan kendimden daha iyi olanlarla oynayıp gelişmek. Haritaları genel olarak biliyorum. tek sıkıntı bütün arkadaşlarım valo oynuyor sadece bir tanesi İnternet sıkıntısını çözse başlayacak

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
CS go eski sürüm zamanı faceid daha olgundu ve Rus kitlesi az geliyordu şimdi csgo 2 zamanı tekrar girdim hep Rus geliyor Info vermiyorlar ingizlice de bilmiyorlar anlaşamıyoruz ya da afk kalıyorlar ama bir gerçek var düz cs go 2 den bin kat iyidir en azından hile derdi yok premium çekiyorsun rahatsın
Csgo 2 mi :kekw: CS 2 olmasın o
Mesaj otomatik birleştirildi:

Isınmadan hiç giryoeum zaten hocam. hatta gelişmek için warmup giriyorum kodumu oturtuyorlar ama önemli olan kendimden daha iyi olanlarla oynayıp gelişmek. Haritaları genel olarak biliyorum. tek sıkıntı bütün arkadaşlarım valo oynuyor sadece bir tanesi İnternet sıkıntısını çözse başlayacak
Ben geleyim dicem de çok iyi oynadığım söylenemez seni geriye çekerim muhtemelen

Tekirr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Emrullah Özel
Csgo 2 mi :kekw: CS 2 olmasın o
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben geleyim dicem de çok iyi oynadığım söylenemez seni geriye çekerim muhtemelen
Zaten hafta içi 2 5 aeası falan giriyorum sabahçı olduğumdan çoğu kişi ile tutmaz saatim
hatta şimdi aklıma geldi biri daha vardı ama saatlerimiz tutmuyor o da pek cs2 girmiyor zaten

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,616
İsim
Oğuz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,621