İyi dediğim eloma göre iyi yoksa mgde (10000-15000) falan beni ham yaparlar.Dene şansını Faceitte. Aimin iyiyse tek günde bile 7 olunuyor fakat dediğin gibi iyi değilse sürekli smurfler ile uğraşırsın. Toxiclik de yok sanma bolca toxic var 10 levelde bile var.
Tahmini 5 levelde oynarsın fakat kendini geliştirdikçe normale göre daha fazla gelişirsin. Amacın gelişmek ise smokeları ve peek atmayı öğren. Harita bilgin olsun gerisi zamanla adam vurdukça olur.İyi dediğim eloma göre iyi yoksa mgde (10000-15000) falan beni ham yaparlar
Haritalaeı biliyorum genel olarak peek çeşitleride biliyorym smoke öğrensem bide 4 levelde falan oynarım.Tahmini 5 levelde oynarsın fakat kendini geliştirdikçe normale göre daha fazla gelişirsin. Amacın gelişmek ise smokeları ve peek atmayı öğren. Harita bilgin olsun gerisi zamanla adam vurdukça olur.
Isınmadan hiç giryoeum zaten hocam. hatta gelişmek için warmup giriyorum kodumu oturtuyorlar ama önemli olan kendimden daha iyi olanlarla oynayıp gelişmek. Haritaları genel olarak biliyorum. tek sıkıntı bütün arkadaşlarım valo oynuyor sadece bir tanesi İnternet sıkıntısını çözse başlayacakHocam kaç yıllık cs ciyim.
1. Isınmadan maça girme
2. Haritaları tamamen öğren
3. Oyun bilgisi için turnuva maçları izle
4. Her mapte her side için birkaç utility öğren
5. Mümkünse takım bul ve onlarla gir
Bunları yaptığın zaman zaten 6-7 levele çıkarsın mm de de 10-15k yaparsın. Zaten 5 li takım bulsan 3 harita banladınız desem geriye kalıyor 4 harita. O 4 haritaya da full focus çalışsanız 10 maçta 2 lose felan alırsınız. En önemli maddeyi yeniden söylüyorum. ISINMADAN OYUNA GİRMEYİN
Csgo 2 mi CS 2 olmasın oCS go eski sürüm zamanı faceid daha olgundu ve Rus kitlesi az geliyordu şimdi csgo 2 zamanı tekrar girdim hep Rus geliyor Info vermiyorlar ingizlice de bilmiyorlar anlaşamıyoruz ya da afk kalıyorlar ama bir gerçek var düz cs go 2 den bin kat iyidir en azından hile derdi yok premium çekiyorsun rahatsın
Ben geleyim dicem de çok iyi oynadığım söylenemez seni geriye çekerim muhtemelenIsınmadan hiç giryoeum zaten hocam. hatta gelişmek için warmup giriyorum kodumu oturtuyorlar ama önemli olan kendimden daha iyi olanlarla oynayıp gelişmek. Haritaları genel olarak biliyorum. tek sıkıntı bütün arkadaşlarım valo oynuyor sadece bir tanesi İnternet sıkıntısını çözse başlayacak
Zaten hafta içi 2 5 aeası falan giriyorum sabahçı olduğumdan çoğu kişi ile tutmaz saatimCsgo 2 mi CS 2 olmasın o
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben geleyim dicem de çok iyi oynadığım söylenemez seni geriye çekerim muhtemelen
Eternal Fire satın al bunun yerine. Hem İstanbul sunucusu 1-20 ping arası oynamış olursun hem de daha hızlı bir şeyler öğrenebilirsin.5. Mümkünse takım bul ve onlarla gir