Neler Yeni

cs2 gelmemesi saçmalığı hakkında

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Seçkin olması ve rekabetçi rankının açık olması gerek, bu şartı sağlayan herkese geldi.
İki şartada uyuyor hesabım, cs2 haberini aldığımdan beri haftalık ortalama 5 saat cs deyim zaten ama gelmedi

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,560
İsim
Cengiz

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
İki şartada uyuyor hesabım, cs2 haberini aldığımdan beri haftalık ortalama 5 saat cs deyim zaten ama gelmedi
Aynı şekilde bende davet almadım tamamen şans.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,719
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Hocam o zaman ben yanlış biliyorum, rekabetçi rankınız bugün açılmadıysa gelmesi lazım aslında hiç görmedim gelmeyen.

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
"Şans" ve "Rastgele" kelimelerinin kelime anlamlarını yazmama gerek olduğunu düşünmüyorum.
işte güzel kardeşim sıkıntı o şans ve rastgele olması bunu anlayamamanın benim sorunum olmadığını düşünüyorum gereksiz yere germeyin ortamı
Mesaj otomatik birleştirildi:

işte güzel kardeşim sıkıntı o şans ve rastgele olması bunu anlayamamanın benim sorunum olmadığını düşünüyorum gereksiz yere germeyin ortamı
hani başta saçmalık ne dedin ya saçmalık bu "şans ve rastgele" olması

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Güzel kardeşim ortamı geren sensin. Güzelce sana olanı söylüyorum ama sen kabullenmeyerek inkar ediyorsun, üzerine hâlâ gelen kişilere nasıl geldi diyerek kendine haksızlık yapıldığını öne sürüyorsun bir nevi. Saçmalık olarak atfettiğin şey gayet normal bir şey.

Son düzenleme:

Serhat45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Serhat
Reyiz bende karşılıyorum banada gelmemiş . Hayırlısı deyip bekleyecez gerilcek bir durum yok sovsenizde saysanizda valve gelip davet atmayacagina göre...

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Güzel kardeşim ortamı geren sensin. Güzelce sana olanı söylüyorum ama sen kabullenmeyerek inkar ediyorsun, üzerine hâlâ gelen kişilere nasıl geldi diyerek kendine haksızlık yapıldığını öne sürüyorsun bir nevi. Saçmalık olarak atfettiğin şey gayet normal bir şey.
saçmalık dostum bak saçma bir sistem bana değil 5k saati olan adama gelmiyor ne anlatıyorsun sen üst perdeden konuşmaya çalışıyorsun iğneleyici konuşuyorsun ortamı germiyorum diyorsun yazdıklarını oku tart ondan sonra kim geriyor anlarsın

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,350
İsim
Kaan
Saçmalık olan ne tam olarak? Sistem beta erişimlerini anlaşılan rastgele atıyor ve şansa siz denk gelmemişsiniz olay bu kadar.
Rastgele dağıtmıyor hocam prime ve rankının açık olması yeterli aylardır girmemiş rankı düşmüştür falan beta verilmeden 1 gün önce girip rankını belirleseydi gelirdi.
Belki de son 2 hafta içinde cs oynaman falanda gerekiyordur.

JSezar

80+ Silver
Hepiniz rank diyorsunuz,benim rank yok bana geldi la

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Rastgele dağıtmıyor hocam prime ve rankının açık olması yeterli aylardır girmemiş rankı düşmüştür falan beta verilmeden 1 gün önce girip rankını belirleseydi gelirdi.
Tamamen rastgele dağıtılıyor. Tabii belirli kriterler vardır fakat bakın bana bile gelmedi. Yıllardır düzenli olarak oynarım ve rankım açık oyunu ne zaman aldığımı bile hatırlamıyorum o derece ek olarak birlikte oynadığım aynı durumda olduğumuz dostlarımın içerisinde bile gelmeyenler var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hepiniz rank diyorsunuz,benim rank yok bana geldi la
bak arkadaş son noktayı koymuş.

BALLarDOES

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Ali bey
Oyun nasil geliyor steam girdim bi aksiyon goremedim, oyun arattim cikmadi

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Gelmediği iyi olmuş 32 gb lık yerinizi rezil bir oyun için ayırmamak daha iyi.

Top Bottom