Neler Yeni

cs2 gelmemesi saçmalığı hakkında

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,350
İsim
Kaan
Tamamen rastgele dağıtılıyor. Tabii belirli kriterler vardır fakat bakın bana bile gelmedi. Yıllardır düzenli olarak oynarım ve rankım açık oyunu ne zaman aldığımı bile hatırlamıyorum o derece ek olarak birlikte oynadığım aynı durumda olduğumuz dostlarımın içerisinde bile gelmeyenler var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bak arkadaş son noktayı koymuş.
Noktayı koyan adamdan sonra yanlışımı anladım hojam :D gelmeyenlerde üzülmesin bence açık beta gelmicek miydi zaten 23ünde falan

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Hocam o zaman ben yanlış biliyorum, rekabetçi rankınız bugün açılmadıysa gelmesi lazım aslında hiç görmedim gelmeyen.
Hocam genelde öyle evet bende gelmeyen görmedim ama rankım yaklaşık 2 aydır aktif durumda, çevremdeki çoğu cs oynayanada gelmiş gelmeyende olmuş bende anlamadım şahsen

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,678
İsim
Selim
Steam CS:GO seçkine sahipsen ve rekabetçi rankın varsa gelmek zorunda. Büyük ihtimal aylardır girmediğin için rankın düştü, 1 el kazanman lazım. Kazansan gelir mi o da belli değil, bende de aynısı oldu sabah kazandım bakalım gelecek mi.
Alakası yok 1 aydır ranksiz hesabıma gelmiş 🤔 belki oyunda ki ceza oranına bakıyorlar ya da şansa dağıtım havuzundan denk geliyor.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
arkadaşlar bu valve ne yapmaya çalışıyor 1.5k saatim var üstüne 270 win var ve bir ton madalyam var seçkin hesabım var aylardır girmiyordum dün girdim bir de bu gün bu beta bana gelmedi geçen sefer de aynısı oldu 70 saati olan adamalara geldi bize gelmiyor sizce sebep ne
sanırasm akrif bir rekabetçi derecenizin olması gerekiyormuş.

mustafabayrak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
mustafa bayrak
hayatımda cs oynamadım suan oynamak ıstıyorum suan ındırıp oynayablıyormuyuz

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
istersen 5 yıllık hesap ol sırf faceitcilere inat olsun diye rankı açık olanlara verdiler bence

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,719
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak