doğru demişsin hatan yokÇarşambadan çarşambaya sadece 1 drop hakkın var. Rütbe atlayınca ödülü alabilirsin. Mesela perşembe günü ödülü aldıysan haftaya çarşamba hakkın yenileniyor. 1 hafta arayla. Orda da diyor zaten. Bildiğim bu, sistem değişmediyse doğrusu bu. Yanlışım varsa düzeltin
ben seviye atladım seçkin var ama ginede vermedi sebebi nerdir bilen varmı
Çarşamba gece 5 de yenileniyor,önceki hafta verdiyse vermez 5 ten önceben seviye atladım seçkin var ama ginede vermedi sebebi nerdir bilen varmı
çarşamba saat 4 te düştü drop 2 hafta önce 5 i kim salladı sanaÇarşamba gece 5 de yenileniyor,önceki hafta verdiyse vermez 5 ten önce
Tam bilmiyorum ama dün ki maçta level atladım, 2 ödül seçtirdi 2 tane kasa vardı onları seçtim 80 lira cepteAlıntıyı görüntüle
Haftalık ödüller ne zaman ya da nasıl yenileniyor pek bilgim yokta yardımcı olur musunuz
2 kasa düşüren ilk defa duydumTam bilmiyorum ama dün ki maçta level atladım, 2 ödül seçtirdi 2 tane kasa vardı onları seçtim 80 lira cepte
Burası yanlış bitekYanlışım varsa düzeltin
valla bende şaşırdım hocam 4 seçenek vardı 2 kasa vardı onları seçtim keşke fotoğraf alsaydım2 kasa düşüren ilk defa duydum
TR de 4 hocam bu saate göre 3 de düşüyor gösteriyor ama yanlış veya avrupa için falan herhalde bu.https://josh3d.com/csgo/ dropların yenileneceği zamanı gösteren site