Yok almadım 1 kere normal maçtan drop düştü sadece marketten almadımalmışın önceden
Yok almadım 1 kere normal maçtan drop düştü sadece marketten almadımalmışın önceden
Bir şey soracağım, ben şimdi binbaşı rütbe 31'im ve seviye atlamak için bayağı bir oyun oynamam gerekiyor şu an. Diyelim ki 31. seviyedeyken haftalık ödülümü aldım ve sonraki hafta 32. seviyeye geçmeye yetecek oyun oynadım ve ödülü yine aldım, peki seviye atlamaya yetecek oyun oynayamadığımda ne olacak? Hatta bu seviyelerin de bir sonu var diye biliyorum, o bittiğinde nasıl ödül alınacak bilginiz var mı?Çarşambadan çarşambaya sadece 1 drop hakkın var. Rütbe atlayınca ödülü alabilirsin. Mesela perşembe günü ödülü aldıysan haftaya çarşamba hakkın yenileniyor. 1 hafta arayla. Orda da diyor zaten. Bildiğim bu, sistem değişmediyse doğrusu bu. Yanlışım varsa düzeltin
Seviyelerin bi sonu yok 40 lv olursan rozet verip 1 lv den başlatıyor aynı yıl bi daha 40 lv olursa rozetin güncelleniyor.Bir şey soracağım, ben şimdi binbaşı rütbe 31'im ve seviye atlamak için bayağı bir oyun oynamam gerekiyor şu an. Diyelim ki 31. seviyedeyken haftalık ödülümü aldım ve sonraki hafta 32. seviyeye geçmeye yetecek oyun oynadım ve ödülü yine aldım, peki seviye atlamaya yetecek oyun oynayamadığımda ne olacak? Hatta bu seviyelerin de bir sonu var diye biliyorum, o bittiğinde nasıl ödül alınacak bilginiz var mı?
Artık 2 drop veriyor 4 tane bişi atıyor sana ordan 2 tanesini seçiyorsun bana 35 TL lik sg553 bide 15 TL lik kasa düştü onları seçtim ben yanında grafiti falanda vardı onu almadım. Haftada 1 hakkın var o değişmedi ama.ben bu hafta 2 tane aldım da biri çarşambadan önce miydi hatırlayamadım şimdi