hileye para vermek yerine seçkin alabilirsin veya faceit girebilirsin neden gidip hile alıyorsun kiArkadaşlar oyun hile dolu ve kafayı yedim en son. Midnight hile satın almak istiyorum ama türkiyeye satışı yokmuş farklı yöntemleri varmış. Bu işlerle ilgilenen arkadaş var mı? Yardımcı olabilir misiniz?
Seçkin hile zatenhileye para vermek yerine seçkin alabilirsin veya faceit girebilirsin neden gidip hile alıyorsun ki
faceit paralı versiyondan bahsediyorum ağzım alıştığı için seçkin yazmışımSeçkin full hile zaten
Hile çok diye hile kullanmak! Harika fikirmişArkadaşlar oyun hile dolu ve kafayı yedim en son. Midnight hile satın almak istiyorum ama türkiyeye satışı yokmuş farklı yöntemleri varmış. Bu işlerle ilgilenen arkadaş var mı? Yardımcı olabilir misiniz?
takmıyoruz hile kullananların anasına avradına sövüyoruz bacı macı kalmıyor bunu yaptırma kendine diye uyarıyoruz güzelce. yok bende ar namus şeref haysiyet onur monur yok diyorsan kullanabilirsin tabii kiArkadaşlar neden taktınız bu kadar bilmiyorsanız bilmiyorum diyim ahahahaha
Çok takıyorsunuz bence oyun bu. Görüşünü kendinize saklayabilirsiniz bilginiz yoksa geçin konuyutakmıyoruz hile kullananların anasına avradına sövüyoruz bacı macı kalmıyor bunu yaptırma kendine diye uyarıyoruz güzelce. yok bende ar namus şeref haysiyet onur monur yok diyorsan kullanabilirsin tabii ki
ne gevşek adamsın la sen hala savunuyorsun bir de yaptığın namussuzluğuÇok takıyorsunuz bence oyun bu. Görüşünü kendinize saklayabilirsiniz bilginiz yoksa geçin konuyu