CS2 Hile ile ilgilenen var mı?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

ugurcamm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
331
Uygunsuz içerik
Arkadaşlar oyun hile dolu ve kafayı yedim en son. Midnight hile satın almak istiyorum ama türkiyeye satışı yokmuş farklı yöntemleri varmış. Bu işlerle ilgilenen arkadaş var mı? Yardımcı olabilir misiniz?

Arkadaşlar oyun hile dolu ve kafayı yedim en son. Midnight hile satın almak istiyorum ama türkiyeye satışı yokmuş farklı yöntemleri varmış. Bu işlerle ilgilenen arkadaş var mı? Yardımcı olabilir misiniz?
hileye para vermek yerine seçkin alabilirsin veya faceit girebilirsin neden gidip hile alıyorsun ki

hile aldığın zaman sen oynamış olmuyorsun ki hilenin vurduğu adamdan sen ne keyif alacaksın yani o zaman oynamanın anlamı ne?

Hile çok diye hile kullanmak! Harika fikirmiş o_O Ücretsiz hileler vardır muhtemelen. (İnş. ban yersin) İyi forumlar

Arkadaşlar neden taktınız bu kadar bilmiyorsanız bilmiyorum diyim ahahahaha

Arkadaşlar neden taktınız bu kadar bilmiyorsanız bilmiyorum diyim ahahahaha
takmıyoruz hile kullananların anasına avradına sövüyoruz bacı macı kalmıyor bunu yaptırma kendine diye uyarıyoruz güzelce. yok bende ar namus şeref haysiyet onur monur yok diyorsan kullanabilirsin tabii ki

takmıyoruz hile kullananların anasına avradına sövüyoruz bacı macı kalmıyor bunu yaptırma kendine diye uyarıyoruz güzelce. yok bende ar namus şeref haysiyet onur monur yok diyorsan kullanabilirsin tabii ki
Çok takıyorsunuz bence oyun bu. Görüşünü kendinize saklayabilirsiniz bilginiz yoksa geçin konuyu

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,271
Üyeler
185,395
Son üye
Mustafakalem
Geri