Öneri CS2 Hile önerisi 3k butce

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

emrede00

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
327
2- Sansürlü-sansürsüz küfür, küfür kısaltmaları,
Bütçe
3000
ARKADAŞLAR yok vallahı oynanmıyor oyun hileden geçilmiyor vallahı normal adamlara sıkmicam ama adam herkese yazıyor chatte herkese yani ez şu bu sanki aaaqqq oglu bileğiyle aldı maçı delirmek üzereyim bana bi tane hile önerin vac atmayacak virüssüz adam akıllı bir şey 1 aylık 3k öderim max butce

4- İllegal, korsan içerik linki paylaşımı / talebi
kripto odeme yontemi olmasi sartıyla

ARKADAŞLAR yok vallahı oynanmıyor oyun hileden geçilmiyor vallahı normal adamlara sıkmicam ama adam herkese yazıyor chatte herkese yani ez şu bu sanki aaaqqq oglu bileğiyle aldı maçı delirmek üzereyim bana bi tane hile önerin vac atmayacak virüssüz adam akıllı bir şey 1 aylık 3k öderim max butce
virussuz bulmak neredeyse imkansiz virus dedigim log cekmesi ucretlide olsa ucretsizde olsa hepsi maalesef cekiyor bunu onlemek icin ya 2. bilgisayarin olacak yada discorddan birine yayin actiracaksin

Dostum kendine sövdürmeden git faceit falan gir.

nasıl faceit gireyim birader kimlik mimlik bi dunya sey istiyor

virussuz bulmak neredeyse imkansiz virus dedigim log cekmesi ucretlide olsa ucretsizde olsa hepsi maalesef cekiyor bunu onlemek icin ya 2. bilgisayarin olacak yada discorddan birine yayin actiracaksin

tamam var bi tane daha pc 1080ti'li iş görür mü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gidipte herkesin kafasına aimbotla sikmak icin istemiyorum hileyi hile gelince onu vuracam sadece

Dostum cahil misin? Milyon abonesi olan bir sistem yerine 3. parti yazılıma güveneceksin?

kendi pc'mi guvenmyecem bak yan pc falan diyorlar ayrıca güvensem ne olacak kendime ait hiç bir veri yok pcde 1 tb ssd'den de tek cs ve fortnite var bi kimlik bilgim gitmez yani şimdi gelip zaten herkesin kimlik bilgileri ifsa oldu su bu demeyin kktc vatandasıyım

kendi pc'mi guvenmyecem bak yan pc falan diyorlar ayrıca güvensem ne olacak kendime ait hiç bir veri yok pcde 1 tb ssd'den de tek cs ve fortnite var bi kimlik bilgim gitmez yani şimdi gelip zaten herkesin kimlik bilgileri ifsa oldu su bu demeyin kktc vatandasıyım
Fortnite EAC kernel seviyesinde çalışıyor. Oyun esnasında ekran kaydı alıyor ve tüm kullanıcı erişimlerine sahip. Kendini koruduğunu mu düşünüyorsun?

Fortnite EAC kernel seviyesinde çalışıyor. Oyun esnasında ekran kaydı alıyor ve tüm kullanıcı erişimlerine sahip. Kendini koruduğunu mu düşünüyorsun?

e alsın ne yapayım gelip kimligimin onlu arkalı fotosunu nfc'sini almiyor ya fortnite oynarken alıyor bravede youtube music'i alıyor

HER NEYSE konu amacının dısına cıkıyor hileye ihtiyacım var arkadaşlar sağlam farklı pcde veya bu pcde çalıştırabileceğim çok hızlı vac yemeyeceğim kripto odeme yontemli bir hile arıyorum CS2

e alsın ne yapayım gelip kimligimin onlu arkalı fotosunu nfc'sini almiyor ya fortnite oynarken alıyor bravede youtube music'i alıyor

HER NEYSE konu amacının dısına cıkıyor hileye ihtiyacım var arkadaşlar sağlam farklı pcde veya bu pcde çalıştırabileceğim çok hızlı vac yemeyeceğim kripto odeme yontemli bir hile arıyorum CS2
Umarım başına en kötüsü gelir. Engel.

Zamanında metin 2 gibi efsane oyunların hile ile tarihe karıştığını gördüm online oyunlarda her türlü hileye karşıyım o yüzden raporluyorum hile var hile açıcam bahane degil

e napak delirek mi babus onu soyle ozmn dm giriyoruz 0 kill cikyoruz seckin giriyoruz sansa bazen hile gelmiyor oyunun ortasında acıyor adam falan filan şu dm'e hileler bulaşmasa tamam dicemde dm'e de bulaşmış utanmaz herifler hemde bot hleler adam arkasındaki adama saliselik donuyor açısındaysa

Umarım hile almak seni çok daha büyük sıkıntılara sokar. Hileye çok sert şekilde karşıyım. Faceit oyna geç. Kimlik mevzusuna da bu kadar takılma, zaten kimlik zorunlu değil Faceitte. Açıkçası kimlik verileri saklama konusunda TR den daha çok güvendiğimiz kesin.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri