Neler Yeni

cs2 kapanma sorunu--

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
JACK
arkadaşlar cs2 sürekli kapanıyor çok az oynayabiliyorum valorant ve diğer oyunlarda çok yaşamıyorum

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,353
İsim
Donald
sıcaklıktan kaynaklı mı? sistem özelliklerini yazarsan yardımcı olabiliriz.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
ekran kartı ve işlemci sıcaklığından kaynaklı olabilir kullanılan depolama alanında sorun olabilir
bunların hiçbirindde sorun yoksa CS2 bazı sistemlerde bunu yapıyor arkadaşımdada oluyor sistemi yeni nesil güncel denilebilir yeterli ama oyundan durduk yere atıyor yani oyun sorunlu

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
JACK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran kartı ve işlemci sıcaklığından kaynaklı olabilir kullanılan depolama alanında sorun olabilir
bunların hiçbirindde sorun yoksa CS2 bazı sistemlerde bunu yapıyor arkadaşımdada oluyor sistemi yeni nesil güncel denilebilir yeterli ama oyundan durduk yere atıyor yani oyun sorunlu
kullanılan depolama alanı derken tam anlamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Buğra Tufan
Ben işlemci hızını sabitledikten sonra oyunlardan atma sorunum çözüldü muhtemelen ısındıgı için atıyordur bende ki gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Buğra Tufan
hzıını nasıl sabitledin ve bir sorun teşkil edermii
ryzen 5 3600 kullanıyorum cs girdiğimde 4.2 yapıyordu hızı otomatik otomatik boost vardı onu kapattım kendımde sabit 3.6 ya sabitledim öyle. anakartım gigabyte b450m Sorun teşgil etceğini sanmıyorum. Benim böyle düzeldi hiç sıkıntı yok . Stok fan kullanıyorum. termal macun da mx4

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
JACK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ryzen 5 3600 kullanıyorum cs girdiğimde 4.2 yapıyordu hızı otomatik otomatik boost vardı onu kapattım kendımde sabit 3.6 ya sabitledim öyle. anakartım gigabyte b450m Sorun teşgil etceğini sanmıyorum. Benim böyle düzeldi hiç sıkıntı yok . Stok fan kullanıyorum. termal macun da mx4
Hocam hangi yerden sabitlediniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Buğra Tufan
Hocam hangi yerden sabitlediniz
Kusura bakma biraz geç bakabildim.

Bios da
-Gelişmiş frekans ayarları onun içinde Advanced CPU Settings var. Ona girdikten sonra orda CPU Saat hızı var ordan hangi hızda calısmasını istiyorsan +- tuslarına basarak ayarlayabiliyorsun ben 3.6 yaptım. Ayrıca altta da Core perfoırmance boost var onuda açıksa kapat. Anladıgım kadarıyla bu oyuna girince felan hemen max frekansa alıyor işlemciyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
JACK
Kusura bakma biraz geç bakabildim.

Bios da
-Gelişmiş frekans ayarları onun içinde Advanced CPU Settings var. Ona girdikten sonra orda CPU Saat hızı var ordan hangi hızda calısmasını istiyorsan +- tuslarına basarak ayarlayabiliyorsun ben 3.6 yaptım. Ayrıca altta da Core perfoırmance boost var onuda açıksa kapat. Anladıgım kadarıyla bu oyuna girince felan hemen max frekansa alıyor işlemciyi
olabilir çümkü bazen uzun sürüyor atması bazen 5 dk bile sürmüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Buğra Tufan
olabilir çümkü bazen uzun sürüyor atması bazen 5 dk bile sürmüyor
Ben cs de atmaması için öldüğüm vakitlerde alt taba geçiyordum o zaman ısı düşüyordu atmadan öyle oynuyordum :ROFLMAO:
Dene bakalım inşallah sorunun budur da düzelir

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
JACK
Ben cs de atmaması için öldüğüm vakitlerde alt taba geçiyordum o zaman ısı düşüyordu atmadan öyle oynuyordum :ROFLMAO:
Dene bakalım inşallah sorunun budur da düzelir
bende alt tab yapıyorum ama yine olmamıştı
Mesaj otomatik birleştirildi:

başka kolay yol varmı benim cihaz laptop o yüzden sanırım o ayar yok bende

Top Bottom