CS2 Kırmızı itemleri nakite çevirmek.

Reaksiyon skoru
2
Sanırsam oyuna güncelleme gelmiş benim haberim yoktu benim envanterde baya çok gizli skinler var. Bunların fiyatı düşmeden nasıl hızlıca 50 dolardan nakite çevirebilirim yani kime satabilirim topluca? Araba parası çıktı😂

Sanırsam oyuna güncelleme gelmiş benim haberim yoktu benim envanterde baya çok gizli skinler var. Bunların fiyatı düşmeden nasıl hızlıca 50 dolardan nakite çevirebilirim yani kime satabilirim topluca? Araba parası çıktı😂
3.parti sitelerden ama toplu alan olacağını sanmıyorum

Kimsenin alacağını sanmıyorum bıçak değerleri takas banı kalktıktan sonra kırmızı skinler ile aynı para olur muhtemelen kimse bıçak parasına kırzımı almaz, yaklaşık 6 milyon kadar bıçak elde edilmiş 1 haftada, piyasa da değerli değersiz çok fazla bıçak olacak.

bynogameye bak bi istersen ama inanılmaz fiyat kırıyorlar

Kimsenin alacağını sanmıyorum bıçak değerleri takas banı kalktıktan sonra kırmızı skinler ile aynı para olur muhtemelen kimse bıçak parasına kırzımı almaz, yaklaşık 6 milyon kadar bıçak elde edilmiş 1 haftada, piyasa da değerli değersiz çok fazla bıçak olacak.
Steamde satıp biseyler alıp öyle satmak geldi aklıma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bynogameye bak bi istersen ama inanılmaz fiyat kırıyorlar
Evet bende 3 bic vardı yatırımlık tanesini bize sat dedim 3000₺ teklif dalga geçer gibi.

Steamde satıp biseyler alıp öyle satmak geldi aklıma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet bende 3 bic vardı yatırımlık tanesini bize sat dedim 3000₺ teklif dalga geçer gibi.
evet öyle maalesef haftalık droptqn 300 tllik skin düşürmüştüm satmaya çalıştım orada 90 TL teklif verdiler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,830
Üyeler
185,172
Son üye
DogukanGZ
Geri