CS2 maç yükleme ekranında donuyor.

cabbarrr

80+
Reaksiyon skoru
12
Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var sinir krizi geçirmek üzereyim.Pc de cs de maça bağlanırken maç yüklenirkenki dolan bar ekranında kalıyor ve oyun çöküp duruyor 2 gün önce format attım 1 günlüğüne düzelmişti sonra yeniden olmaya başladı napıcam bilen varsa lütfen yardım etsin bunun yüzünden az önce faceitten 6 saat ban yedim.

tamamdir sorunu anladim hocam buyuk ihtimalle oturdugunuz konumda cok fazla cocuk yasiyor sesleri duyunca bilgisayar heyecanlanip alt f4 cekiyor.
yav abi bilgisayarım rtx 4060 ryzen5 5600 cs de minimum 290 fps veriyor eğer sistemim kötü olsaydı yazardım oyunu sildim çözülmedi format attım çözülmedi windows 11 kaynaklı olduğunu düşünüyorum sence nedir windows 10 mu yapsam

yav abi bilgisayarım rtx 4060 ryzen5 5600 cs de minimum 290 fps veriyor eğer sistemim kötü olsaydı yazardım oyunu sildim çözülmedi format attım çözülmedi windows 11 kaynaklı olduğunu düşünüyorum sence nedir windows 10 mu yapsam
sisteminin kotu veya iyi olmasiyla bir alakasi yok bu sorun parcalardan olabilir ssd ram veya kullandigin driver surumu ve biosa kadar etkiler

2 3 onceki driver surumuyle sorun yasamadiysan onu indirip dene bi kere

sisteminin kotu veya iyi olmasiyla bir alakasi yok bu sorun parcalardan olabilir ssd ram veya kullandigin driver surumu ve biosa kadar etkiler

2 3 onceki driver surumuyle sorun yasamadiysan onu indirip dene bi kere
ekran kartı driveri mı

Geri