Tamamda ne işe yarıyor hocam o ayar ses her zaman mı gidiyor nasıl bir ayar?Evet hocam o ayarı açınca düzeldi güncellemeden sonra geldi ayar
Dosya doğrulaması yaptınız mıFarkettiğim bir fark olmadı fakat oyun donmaları geçti ben de
Ne için yapmam gerekiyor anlamadımDosya doğrulaması yaptınız mı
Oyun la ilgili bi sorun var anlaşılan bozuk dosya varsa oyunu dosyalarını doğrula şansını deneNe için yapmam gerekiyor anlamadım
Zaten ben de bir sorun kalmadı dediğim ayarı yapıncaOyun la ilgili bi sorun var anlaşılan bozuk dosya varsa oyunu dosyalarını doğrula şansını dene
mikrofon sürekli açık kalacak vs yazıyordu hocam ondan sordum, sürekli ses gidiyor mu oyuna diye.Zaten ben de bir sorun kalmadı dediğim ayarı yapınca
Kanka ayarlardan ses bölümünden kolay bas konuşu etkinleştirince düzeldi bendede vardı aynı sorunCS2 Mikrofon tuşuna basınca oyun donuyor, info vs verirken drop atıyor çok sıkıntılı sebebi nedir? betada diye düşünüyorum bu sorunu yaşayan var mı?
Bende de düzeliyor ama hep açık kalacak vs gibi yazıyor ondan dedimKanka ayarlardan ses bölümünden kolay bas konuşu etkinleştirince düzeldi bendede vardı aynı sorun
Katkınız için teşekkür ederim. Sorunum çözüldü.Merhaba aynı sorunu bende yaşadım ve şu şekilde çözdüm,
ayarlar->ses->kolay bas konuşu evet yapmalısın,
umarım işine yarar.
Merhaba aynı sorunu bende yaşadım ve şu şekilde çözdüm,
ayarlar->ses->kolay bas konuşu evet yapmalısın,
umarım işine yarar.