Neler Yeni

CS2 övgü satın almak ban sebebi mi?

catsped

80+
Gamesatış sitesinde CS2 övgü satan insanlar var. Bunlardan bir tanesini satın alsam ban yer miyim? Açıklama olarak şunu yazmışlar:

YEŞİL FAKTÖR YAPAR ! CS2 ile uyumludur. Satın aldıktan sonra profil linkini bize iletiniz. Size ilettiğimiz sunucuya giriş yapıp AFK kalıyorsunuz. Hiçbir program vs. açmıyorsunuz ya da hesap bilglierini bize vermiyorsunuz, övgülerinizi siz atıyoruz. Sizlere bakiye tanımlıyoruz ve istediğiniz zaman girip kendi övgü işleminizi başlatar

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
M.Rüzgar Özen
Gamesatış sitesinde CS2 övgü satan insanlar var. Bunlardan bir tanesini satın alsam ban yer miyim? Açıklama olarak şunu yazmışlar:

YEŞİL FAKTÖR YAPAR ! CS2 ile uyumludur. Satın aldıktan sonra profil linkini bize iletiniz. Size ilettiğimiz sunucuya giriş yapıp AFK kalıyorsunuz. Hiçbir program vs. açmıyorsunuz ya da hesap bilglierini bize vermiyorsunuz, övgülerinizi siz atıyoruz. Sizlere bakiye tanımlıyoruz ve istediğiniz zaman girip kendi övgü işleminizi başlatar
Yemedim suana kadar.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,052
İsim
Oğuz
Hayır değil ama gerek yok

quartle

80+ Gold
değil eskiden sunucularda oynadıkça beleşe alabiliyodun hala var mı bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

banlık bir şey yok ama

MamiGLE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Muhammed Yılmaz
Ben zamanında kendim yapmıştım bot hesaplarla. Araştırıp kendin de yapabilirsin.

MamiGLE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Muhammed Yılmaz
Ne kadar yapmıştın? 60 liraya 600 övgü yazmışlar. Ayrıca nasıl yapacağımı bilmiyorum var mı bi link?
Yaklaşık 150 tane atmıştım ama biraz uğraştırmıştı. Uzun süre önce yaptığım için maalesef elimde link yok. Uğraşmamak istiyorsan 60 lirada uygun bi fiyat.

Clayz

80+ Silver

yemessiniz

Top Bottom