Sisteminizi atar mısınız?
Sorun ramde driverda olabilir.
- Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H 14C/20T; 24MB L3; E-CORE Max 3.50GHZ P-CORE Max 4.70GHZ; 45W
- NVIDIA® GeForce® RTX4060 Max-Performance 8GB GDDR6 128-Bit DX12
- 17,3" FHD 1920x1080 144Hz IPS Mat LED Ekran
- 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- 1TB M.2 SSD PCIe 4.0 x4
Stabil değil çünkü %1 lowlar düşüktür ve oyun kendisi optimize değil zaten öyle hissetmen çok normal, donanımla alakalı değil onunpa alakalı bişey diyenleri takma.Laptoptan oynuyorum dikey eşitlemeyi açınca 144 fps göze akıcı geliyor ama kapatınca 230 fps göze akıcı gelmiyor takılıyor gibi görünüyor çözümü nedir?
nerden bulabilirimSorun ramde driverda olabilir.
Ramleri falan test etmek için bir uygulama vardı.nerden bulabilirim
Ramleri falan test etmek için bir uygulama vardı.
Hocam ben donanımla alakası var demedim driver veya ramlerle alakası olabilir dedim.Ramle ne alakası var hocam boşuna insanları uğraştırmayın. Ramle bi alaksı yok durum gayet normal. Donanımla alakası yok.
Hocam ben donanımla alakası var demedim driver veya ramlerle alakası olabilir dedim.
hocam volarantta bu sorun yok cs2 de dikey eşitlemeyi açınca sorun düzeliyor ama 144 fps de kalıyor çözümü nedir?Ramle ne alakası var hocam boşuna insanları uğraştırmayın. Ramle bi alaksı yok durum gayet normal. Donanımla alakası yok.
Ram Donanım olmuyormuHocam ben donanımla alakası var demedim driver veya ramlerle alakası olabilir dedim.
CS2 sorunlu gibi hocam bana da eski akıcılığı hissettirmiyorhocam volarantta bu sorun yok cs2 de dikey eşitlemeyi açınca sorun düzeliyor ama 144 fps de kalıyor çözümü nedir?
Olabilir dedim o demedim.Ram Donanım olmuyormu