Wrets 80+ Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 29 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim Wrets 4 Ekim 2023 #1 Bazı kanallarda görüyorum şu alt kısmı farklı farklı renkler yapıyorlar nasıl yapıldığını bilen varmı ?
Bazı kanallarda görüyorum şu alt kısmı farklı farklı renkler yapıyorlar nasıl yapıldığını bilen varmı ?
Che_ 80+ Platinum Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 11,718 En İyi Cevap 2 Dahası Reaksiyon skoru 7,816 Konum United States of Adana İsim MehmedVII 4 Ekim 2023 #2 Wrets yazmış: Bazı kanallarda görüyorum Alıntıyı görüntüle şu alt kısmı farklı farklı renkler yapıyorlar nasıl yapıldığını bilen varmı ? Devamı için tıklayın... Ayarlara gir oyun bölümünde olacak. Sende beyaz ya da varsayılan yazıyordur oradan renkleri seç.
Wrets yazmış: Bazı kanallarda görüyorum Alıntıyı görüntüle şu alt kısmı farklı farklı renkler yapıyorlar nasıl yapıldığını bilen varmı ? Devamı için tıklayın... Ayarlara gir oyun bölümünde olacak. Sende beyaz ya da varsayılan yazıyordur oradan renkleri seç.
Wrets 80+ Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 29 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim Wrets 4 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Che_ yazmış: Ayarlara gir oyun bölümünde olacak. Sende beyaz ya da varsayılan yazıyordur oradan renkleri seç. Devamı için tıklayın... Teşekkürler ♥
Che_ yazmış: Ayarlara gir oyun bölümünde olacak. Sende beyaz ya da varsayılan yazıyordur oradan renkleri seç. Devamı için tıklayın... Teşekkürler ♥