Neler Yeni

CS2 PİNG SORUNU TÜRKTELEKOM

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Arif.akkus
İstanbul da yaşıyorum türktelekom fiber interneti var evimde yaklaşık 2 senedir belki daha fazla rekabetçi maçlarımda viyana sunucusunda 26-27 ms alıyordum almanya 30-35 arası alıyordum son 5 aydır ping değerlerim 2 ye katlandı 26 ms aldığım sunucuda 50 almaya başladım faceit'de almanya sunucularında 65'e kadar yükseliyor müşteri hizmetlerini aradım modem ve ont değişti hepsi sıfır fakat halen ping değerlerim aynı internetimde hız sorunu veya bağlantı sorunu yaşamıyorum hatta tr sunucularında bir sıkıntı var mı diye valorant indirip istanbul serverine girmiştim 4-5ms alıyorum sıkıntı yok ama csde büyük problemim var müşteri hizmetleriyle anlaşıp sorunu çözemedim bu sorunu çözebilecek bi babayiğit varmıdır acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

not; gelen ekip son zamanlarda kısıtlamalardan dolayı pingin artmış olabileceğini söyledi fakat alakası yok benimle aynı interneti kullanıp istanbulda oturan arkadaşlar görüyorum düşük ping alıyorlar hiçbir sorunları yok ama benim sorunum çözülmedi

hız sonuçlarım

Oyun içi ping değerlerim

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    295.7 KB · Hit: 13
  • Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    1 MB · Hit: 9
Son düzenleme:

oEnesQlf

80+ Silver
İstanbul da yaşıyorum türktelekom fiber interneti var evimde yaklaşık 2 senedir belki daha fazla rekabetçi maçlarımda viyana sunucusunda 26-27 ms alıyordum almanya 30-35 arası alıyordum son 5 aydır ping değerlerim 2 ye katlandı 26 ms aldığım sunucuda 50 almaya başladım faceit'de almanya sunucularında 65'e kadar yükseliyor müşteri hizmetlerini aradım modem ve ont değişti hepsi sıfır fakat halen ping değerlerim aynı internetimde hız sorunu veya bağlantı sorunu yaşamıyorum hatta tr sunucularında bir sıkıntı var mı diye valorant indirip istanbul serverine girmiştim 4-5ms alıyorum sıkıntı yok ama csde büyük problemim var müşteri hizmetleriyle anlaşıp sorunu çözemedim bu sorunu çözebilecek bi babayiğit varmıdır acaba

not; gelen ekip son zamanlarda kısıtlamalardan dolayı pingin artmış olabileceğini söyledi fakat alakası yok benimle aynı interneti kullanıp istanbulda oturan arkadaşlar görüyorum düşük ping alıyorlar hiçbir sorunları yok ama benim sorunum çözülmedi

hız sonuçlarım

Oyun içi ping değerlerim
Maksimum kabul edilebilir bant genişliğini
4 mbps veya sınırsız yapıp dene olmazsa altındaki ayarı 1 ya da 2 yap
Yine olmazsa modem ayarlarından qos yapıp bilgisayara öncelik ver ve pc de interneti kullanan uygulamaları kapat

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Arif.akkus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam oyun içi ayarları denedim değerleri aynı veya 2-3ms arttı bilgisayarı yeni formatladım şuan hiçbirşey internet kullanmıyor qos ayarı dediğinizi bilmiyorum bakıcam ona ama ne kadar etkileyebilir internetim kablo ile bağlı bilgisayara

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Arif.akkus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam qos olayını pek anlamadığım için forumlar üzerindeki gibi uyguladım internet hızım düştü ama pingte değişken bir şey olmadı kullandığım modem : LG8245X6-50

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,082,005
Üyeler
172,019
Son üye
Skymoonq
Top Bottom