Arif.akkus
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4
- İsim
- Arif.akkus
İstanbul da yaşıyorum türktelekom fiber interneti var evimde yaklaşık 2 senedir belki daha fazla rekabetçi maçlarımda viyana sunucusunda 26-27 ms alıyordum almanya 30-35 arası alıyordum son 5 aydır ping değerlerim 2 ye katlandı 26 ms aldığım sunucuda 50 almaya başladım faceit'de almanya sunucularında 65'e kadar yükseliyor müşteri hizmetlerini aradım modem ve ont değişti hepsi sıfır fakat halen ping değerlerim aynı internetimde hız sorunu veya bağlantı sorunu yaşamıyorum hatta tr sunucularında bir sıkıntı var mı diye valorant indirip istanbul serverine girmiştim 4-5ms alıyorum sıkıntı yok ama csde büyük problemim var müşteri hizmetleriyle anlaşıp sorunu çözemedim bu sorunu çözebilecek bi babayiğit varmıdır acaba
not; gelen ekip son zamanlarda kısıtlamalardan dolayı pingin artmış olabileceğini söyledi fakat alakası yok benimle aynı interneti kullanıp istanbulda oturan arkadaşlar görüyorum düşük ping alıyorlar hiçbir sorunları yok ama benim sorunum çözülmedi
hız sonuçlarım
Oyun içi ping değerlerim
Mesaj otomatik birleştirildi:
not; gelen ekip son zamanlarda kısıtlamalardan dolayı pingin artmış olabileceğini söyledi fakat alakası yok benimle aynı interneti kullanıp istanbulda oturan arkadaşlar görüyorum düşük ping alıyorlar hiçbir sorunları yok ama benim sorunum çözülmedi
hız sonuçlarım
Oyun içi ping değerlerim
Ekler
Son düzenleme: