Cs2 Rank nasıl açılır

EnesB3Y

80+
Reaksiyon skoru
19
Merhaba Dostlar cs2 yi bu gün aldım arkadaşların ısrarı ile ama rekabetçi oynuyorum kazanıyorum ama hala 10 maç kazan yazıyor geçmiş maçlarımı da sol üstteki maç ve turnuva izle bölümündan bakıyorum göremiyorum rank açmam için rekabetçi yerine seçkin mi oynamam gerekiyor

Merhaba Dostlar cs2 yi bu gün aldım arkadaşların ısrarı ile ama rekabetçi oynuyorum kazanıyorum ama hala 10 maç kazan yazıyor geçmiş maçlarımı da sol üstteki maç ve turnuva izle bölümündan bakıyorum göremiyorum rank açmam için rekabetçi yerine seçkin mi oynamam gerekiyor
2 sistem var birisi seçkin ( sıralama ) diğeri ise rekabetçi ( rank ). Yani soruna cevap verecek olursak evet seçkin oynaman lazım

2 sistem var birisi seçkin ( sıralama ) diğeri ise rekabetçi ( rank ). Yani soruna cevap verecek olursak evet seçkin oynaman lazım
silver nova kalktımı oyundan artık sadece puan mı var

silver nova kalktımı oyundan artık sadece puan mı var
Yok hala o tanklar var 10 galibiyet gerekiyor diye biliyorum yani arkadaşlarin ile 10 maç kazandıktan sonra tankın açılacak tahminen Dilber 1 atar hızlı Rank atlayabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok dediklerin hala var. Sende seçkin açık mı? Açık değilse ondan olmayabilir.
Seçkin açık olmalı olmazsa oynayamaz

seçkinde 10 maç kazanırsan (oynarsan değil) seçkin rankı açılıyor . altın nova gibi değil sayıyla yazılıyor (5k 10k 15k ...).

Yok hala o tanklar var 10 galibiyet gerekiyor diye biliyorum yani arkadaşlarin ile 10 maç kazandıktan sonra tankın açılacak tahminen Dilber 1 atar hızlı Rank atlayabilirsin

Seçkin açık olmalı olmazsa oynayamaz
olmasa da oynayabiliyorsunuz diye hatırlıyorum hocam. 2-3 ay öncesinde aldım seçkini eskiden oynayabiliyordum ama rank kasılmıyordu.
(EMİN DEĞİLİM SADECE YANLIŞ HATIRLIYOR OLABİLİRİM)

seçkinde 10 maç kazanırsan (oynarsan değil) seçkin rankı açılıyor . altın nova gibi değil sayıyla yazılıyor (5k 10k 15k ...).
Hocam arkadaş Rank kasmak istiyor anladığım kadarıyla elo değil

olmasa da oynayabiliyorsunuz diye hatırlıyorum hocam. 2-3 ay öncesinde aldım seçkini eskiden oynayabiliyordum ama rank kasılmıyordu.
(EMİN DEĞİLİM SADECE YANLIŞ HATIRLIYOR OLABİLİRİM)
Hocam yeni hesap almıştım geçenlerde söylediğim gibi 10 galibiyet gerekiyor

teşekkür ederim yorumlarınız için ben şu an 3 maç kazandım ama eski maçlarımı göremiyorum

teşekkür ederim yorumlarınız için ben şu an 3 maç kazandım ama eski maçlarımı göremiyorum
Hocam onu eğer seckin varsa görebilirsin Seckin varmı

Eğer varsa oyuna gir sol üstte maç ve turnuvaları izle butonuna bas orda televizyon simgesi gibi bir şey var oradan yaptığın maçların demosunu indirip izleyebilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,236
Üyeler
189,415
Son üye
Okanmntr
Geri