heeee reis özürdostum bılmeden konusuosun ve argo kelıme edıosun csgo da bunun kodu vardı kod yazarak yapılodu uslubun hıc ıyı deıl
çözdünmü araştırıyım istersendostum bılmeden konusuosun ve argo kelıme edıosun csgo da bunun kodu vardı kod yazarak yapılodu uslubun hıc ıyı deıl
bunlar csgobu siteye bakCS GO Sekmeme Kodu – (No Recoil) [2024] | Bordo Klavyeli
CS GO sekmeme kodu ile artık silahlarınız geri tepmeyecek ve direkt olarak ateş etmek istediğiniz noktaya ateş edebileceksiniz. Hemen CS GO sekmeme kodu ile oyuna gir ve geri tepme olmadan CS oyna! CS: GO son zamanlarda yeni rekorlar kırarak daha fazla oynanmaya devam ediyor. Bu esnada bizler...bordoklavyeli.net
Mesaj otomatik birleştirildi:
cs go ve cs2 kodları aynı diye biliyorum dogrumudur hocam ?
bu kodlar sadece csgo zamanlarında atölye maplarında işe yarıyordubu siteye bakCS GO Sekmeme Kodu – (No Recoil) [2024] | Bordo Klavyeli
CS GO sekmeme kodu ile artık silahlarınız geri tepmeyecek ve direkt olarak ateş etmek istediğiniz noktaya ateş edebileceksiniz. Hemen CS GO sekmeme kodu ile oyuna gir ve geri tepme olmadan CS oyna! CS: GO son zamanlarda yeni rekorlar kırarak daha fazla oynanmaya devam ediyor. Bu esnada bizler...bordoklavyeli.net
Mesaj otomatik birleştirildi:
cs go ve cs2 kodları aynı diye biliyorum dogrumudur hocam ?
ne yazıkkı deil istediğim şey silah sallanma animasyonunu kapama ama ne yazıkki cs2 de bu özellik yok galıbaArkadaşın dediği şey spray crosshairini (hareketli) kapatmak. Ateş ederken crosshair silahın sprayine göre yukarı kalkıyor.
cl_crosshairstyle 4 dene
buz gibi donsun falan diyorsan evet öyle bir şey yokne yazıkkı deil istediğim şey silah sallanma animasyonunu kapama ama ne yazıkki cs2 de bu özellik yok galıba