SerhatKRbb
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 894
Ddr5 Senin için şart değil bence ayrica neden 960P? Monitorunu yukselt istersen
benim kafa başka yere gitti pardon b650+7500f en mantıklı seçenekböyle bi işlemde kaç fps artar 960p de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ama am5 anakart am4 işlemci olacak mı?
4:3 oynuyorum csyi 1024 de olabilir tam hatırlayamadım şu an. zaten monitör almak istediğim için fpsim sabit +360 olsun ki monitör alayım diyorumDdr5 Senin için şart değil bence ayrica neden 960P? Monitorunu yukselt istersen
evet ben de tam onu anlayamamıştımbenim kafa başka yere gitti pardon b650+7500f en mantıklı seçenek
hangi marka model anakart öneriyorsunuz hocambenim kafa başka yere gitti pardon b650+7500f en mantıklı seçenek
4:3 oynuyorum csyi 1024 de olabilir tam hatırlayamadım şu an. zaten monitör almak istediğim için fpsim sabit +360 olsun ki monitör alayım diyorum
evet ben de tam onu anlayamamıştım
hangi marka model anakart öneriyorsunuz hocam
aslında belki pek önemi yok da anakart da atx, bu sefer wifi ve msi asus düşünürüm sanırım![]()
COLORFUL BATTLE-AX B650M-D PRO V14 DDR5 7600Mhz mATX AM5 Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
7500f sana sabit +360 veremez kullandım. Ve eminim hele ki gireyim dm oynayim dersen hepten üzülürsün haberin olsun.benim kafa başka yere gitti pardon b650+7500f en mantıklı seçenek
bahsettiğiniz gibi yapmayı düşünüyorum. en son kart değiştiricem en maliyetli o olur gibi çünkü.elinizdeki sistem ddr4 tabanlı olduğu için parça yükseltmek pahalıya gelir. Sisteminizi elden çıkarıp B650M 7500F Çift kanal 16x2 6000 mhz ram yanına da ikinci el eli yüzü düzgün bir kart koyarsanız istediğiniz fpslere ulaşırsınız.
anakartla birlikte tanıdığa vermeyi düşünüyorum ayrı satmicamam4 işlemciler 2. elde biraz sıkıntı olabilir sonuçtra pinleri hassas
am5 leri atar duvara geri gelir hiç bişey olmaz çalışır pin yok çünkü onda
artık ddr4e yatırıp yapmayı bırak bana kalırsa ver parayı al dd5peki benim işlemci anakart ram ne kadara gider
öyle bişey yapabilirsem 2-3 eklerim de anakartı değiştirip yine am4 mü alayım
aslında 7500f konusunda da kafamda soru işareti var ileride ekran kartını da değiştirdiğimde darboğaz yapar mı misal 50707500f sana sabit +360 veremez kullandım. Ve eminim hele ki gireyim dm oynayim dersen hepten üzülürsün haberin olsun.
bence öyle düşünüyorumartık ddr4e yatırıp yapmayı bırak bana kalırsa ver parayı al dd5
yapmzazaslında 7500f konusunda da kafamda soru işareti var ileride ekran kartını da değiştirdiğimde darboğaz yapar mı misal 5070
bence öyle düşünüyorum