Neler Yeni

CS2 Skinlerini nasıl gerçek paraya çeviririm?

bunyoox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Bünyamin GÜNEŞ
Merhabalar haftalık droptan yeni gelen koleksiyondan bir awp düşürdüm ve şuanki fiyatı 170 dolar ben bu parayı en az komisyon ve en güvenilir şekilde nasıl satarım? BynoGamede ölü fiyattan aldıkları için kar yapmam zor hangi siteleri önerirsiniz?
Elimdeki skin
resim_2025-04-04_222113749.png

ymree13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Yunus Emre
Bence şuan site üzerinden alım zor olur ve yeni çıktığı için o skin satılan kadar bir çok kişi daha düşüreceğiz için piyasada cogalacagindan fiyatı düşecek. En kısa zamanda steam pazarından okutup zarar etmeyeceğin bir bıçak, eldiven gibi şeylere dönüştür ve o şekilde satış yap

tayfn35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Tayfun Acar
Bence şuan site üzerinden alım zor olur ve yeni çıktığı için o skin satılan kadar bir çok kişi daha düşüreceğiz için piyasada cogalacagindan fiyatı düşecek. En kısa zamanda steam pazarından okutup zarar etmeyeceğin bir bıçak, eldiven gibi şeylere dönüştür ve o şekilde satış yap
+1

bunyoox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Bünyamin GÜNEŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
8 gün sonra satabiliyorum satıp bıçak skini alıp hangi siteden nakite çevireyim?

ymree13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Yunus Emre
8 gün sonra satabiliyorum satıp bıçak skini alıp hangi siteden nakite çevireyim?
Bunun için farklı bir konu açarsan yardımcı olucak arkadaşlar vardır benim bilgim yok malesef. Bu arada haftalık dropdan düştüğü için takas bani olmaması lazım yanlış mı biliyorsunuz acaba? Şuan satabilmeniz lazım

bunyoox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Bünyamin GÜNEŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunun için farklı bir konu açarsan yardımcı olucak arkadaşlar vardır benim bilgim yok malesef. Bu arada haftalık dropdan düştüğü için takas bani olmaması lazım yanlış mı biliyorsunuz acaba? Şuan satabilmeniz lazım
Yok şuan satılmıyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,540
Üyeler
171,937
Son üye
Müsellah
Top Bottom