CS2'de GTX 950'li sistem donuyor

ozkyz

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba CS2 oynarken bilgisayarım bir anda donuyor ve reset atmam gerekıyor bilgisayarım. A sizce sorun nerede? Eğer bilgisayarımdan kaynaklanıyorsa hangi parçayı değiştirmem gerekli donmayı çözmek için? Bilgisayar özelliklerim.
Ekran kartı: GeForce GTX 950.
RAM: 8 GB.
İşlemci: AMD FX 4100.
Anakart: Gigabyte GA-970A-D3
İşletim sistemi: Windows 8.1

Merhaba CS2 oynarken bilgisayarım bir anda donuyor ve reset atmam gerekıyor bilgisayarım. A sizce sorun nerede? Eğer bilgisayarımdan kaynaklanıyorsa hangi parçayı değiştirmem gerekli donmayı çözmek için? Bilgisayar özelliklerim.
Ekran kartı: GeForce GTX 950.
RAM: 8 GB.
İşlemci: AMD FX 4100.
Anakart: Gigabyte GA-970A-D3
İşletim sistemi: Windows 8.1
Sistem gereksimleri yüksek cs2 nin normal

Komple yeni sistem alman lazım dostum senin.Hadi gtx 950'yi bir müddet kullanabilirsin ama geri kalanı değiştirmen şart.

Komple yeni sistem alman lazım dostum senin.Hadi gtx 950'yi bir müddet kullanabilirsin ama geri kalanı değiştirmen şart.
Kökten sıstemı degıstırecek bütçem yok hocam takılmayı tetıkleyen hangı parça acaba onu degıstırsem yeterlı olur mu?

Kökten sıstemı degıstırecek bütçem yok hocam takılmayı tetıkleyen hangı parça acaba onu degıstırsem yeterlı olur mu?
Temel sorun işlemci.O anakarta takılabilecek en güçlü işlemciyi alıp rami çift kanal yaparsan oynanabilir hale gelir

Temel sorun işlemci.O anakarta takılabilecek en güçlü işlemciyi alıp rami çift kanal yaparsan oynanabilir hale gelir
ram çift kanal hocam 2x4 bu sisteme hangi işlemciyi almamı önerirsiniz?

ram çift kanal hocam 2x4 bu sisteme hangi işlemciyi almamı önerirsiniz?
Bütçe ne kadar? Ve am3 sokete yatırım yapmak mantıksız bnde kullandım hem ısınıyor hem verimsiz hemde çok güç tüketiyor rakibine kiyasla

Geri