Neler Yeni

cs2'nin rezil rüsva eşleştirme sistemi

Talha_

80+
pingim 60ken karşıya serverin yan odasında oyuna giren 4 pingli adam geliyor :D Cs2 çöp malesef hayallerimiz suya düştü. Gerizekalılar o kadar yıldan sonra gidip böyle oyun çıkardılar hepsinden nefret ediyorum.

utq35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Utku Çetin
pingim 60ken karşıya serverin yan odasında oyuna giren 4 pingli adam geliyor :D Cs2 çöp malesef hayallerimiz suya düştü. Gerizekalılar o kadar yıldan sonra gidip böyle oyun çıkardılar hepsinden nefret ediyorum.
diyelim avrupa serverına atıyor ve diyelim serverlar almanyada türkiyeye özel bir server olmadığı için tabii ki almanyadan bağlanan adam 3 4 ping alacak azcık rekabetçi veya online oyun oynadıysan bilirsin diye düşünüyorum valodanda geçmiş olabilirsin

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Benide dün stockholm sunucusuna attı başka server kalmamış gibi adamlar norveç-isveç de 4-10 ping arası alıyorlardı bende 70 ping umarım düzeltirler çok bozuk şey var.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Özellikle rankların çorba olduğunu düşünüyorum. Bizim ekip lem supreme takılırken şu an hepimiz silverız. Çoğunluğun böyle olduğunu düşünüyorum. Bizlik sorun yok da olan gerçek silverlara oluyor. 😄

Bura.K

80+ Silver
Özellikle rankların çorba olduğunu düşünüyorum. Bizim ekip lem supreme takılırken şu an hepimiz silverız. Çoğunluğun böyle olduğunu düşünüyorum. Bizlik sorun yok da olan gerçek silverlara oluyor. 😄
Ben MG idim. Ama Beta'da 10K'dan fazlaydım. Aynı oynayış şekliyle beni 2K'ya attı. Karşıma ya Lem ya Global geliyor. Bıktırdı oyundan.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,850
İsim
Oğuz
Pingden şikayetçi olan Türkler ve Araplar vs. çünkü adamlar takmıyor bizi. Umurlarında değiliz.

Talha_

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
diyelim avrupa serverına atıyor ve diyelim serverlar almanyada türkiyeye özel bir server olmadığı için tabii ki almanyadan bağlanan adam 3 4 ping alacak azcık rekabetçi veya online oyun oynadıysan bilirsin diye düşünüyorum valodanda geçmiş olabilirsin
Şimdi sen forumdaki en zeki kişinin sen olduğunu sanıyorsun ama bir sıkıntın var o da şu: 4 pingli adamı 4 pingli adamla eşleştirmesi gerekiyor. 60 ile değil. Diyeceksin herkesin o kadar pingi var. Öyle bir şey yok ? Bir sürü yüksek-orta pingli oyuncu var. Pinglerin belirli aralıkta olduğu lobiler olarak eşleştirilme yapılması gerekir. Rastgele değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valoya alalım beyler sizi
Bu da 350 iq sanıyor kendisi ama 3.5. Direkt engelledim hiç kendini bi şey sanan adamlarla uğraşmayı sevmiyorum.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
oyunda hala mermi gitmeme sorunu var.
Duvara arkasına geçiyorum gene vuruluyorum

Reav

80+ Silver
Valorant ve lol tarzı oyunlarda öyle takımıma gelen adam 1ms ben 35 40ms lerdeyim

Talha_

80+
oyunda hala mermi gitmeme sorunu var.
Duvara arkasına geçiyorum gene vuruluyorum
Oyunda şu an spreylerde de acayip sıkıntı var. One tap veya burst atılmadığı taktirde bozukluk oluyormuş internette söyleyenler de var.

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX

Talha_

80+
böyle bir test var dün izledim ben de
Videoyu şimdi izledim çok iyi bir video olmuş. Pingi düşük kişiye sıkarken pingi yüksek kişi için bu sorunun artmasına değinmesi doğru olmuş. Cs2'de awp falan kullanamıyorum artık resmen. Adamların pingi hep 4-16 arası benim 45-60.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,640
Üyeler
167,869
Son üye
Chivais
Top Bottom