diyelim avrupa serverına atıyor ve diyelim serverlar almanyada türkiyeye özel bir server olmadığı için tabii ki almanyadan bağlanan adam 3 4 ping alacak azcık rekabetçi veya online oyun oynadıysan bilirsin diye düşünüyorum valodanda geçmiş olabilirsinpingim 60ken karşıya serverin yan odasında oyuna giren 4 pingli adam geliyorCs2 çöp malesef hayallerimiz suya düştü. Gerizekalılar o kadar yıldan sonra gidip böyle oyun çıkardılar hepsinden nefret ediyorum.
Ben MG idim. Ama Beta'da 10K'dan fazlaydım. Aynı oynayış şekliyle beni 2K'ya attı. Karşıma ya Lem ya Global geliyor. Bıktırdı oyundan.Özellikle rankların çorba olduğunu düşünüyorum. Bizim ekip lem supreme takılırken şu an hepimiz silverız. Çoğunluğun böyle olduğunu düşünüyorum. Bizlik sorun yok da olan gerçek silverlara oluyor.![]()
Şimdi sen forumdaki en zeki kişinin sen olduğunu sanıyorsun ama bir sıkıntın var o da şu: 4 pingli adamı 4 pingli adamla eşleştirmesi gerekiyor. 60 ile değil. Diyeceksin herkesin o kadar pingi var. Öyle bir şey yok ? Bir sürü yüksek-orta pingli oyuncu var. Pinglerin belirli aralıkta olduğu lobiler olarak eşleştirilme yapılması gerekir. Rastgele değil.diyelim avrupa serverına atıyor ve diyelim serverlar almanyada türkiyeye özel bir server olmadığı için tabii ki almanyadan bağlanan adam 3 4 ping alacak azcık rekabetçi veya online oyun oynadıysan bilirsin diye düşünüyorum valodanda geçmiş olabilirsin
Bu da 350 iq sanıyor kendisi ama 3.5. Direkt engelledim hiç kendini bi şey sanan adamlarla uğraşmayı sevmiyorum.Valoya alalım beyler sizi
oyunda hala mermi gitmeme sorunu var.pingim 60ken karşıya serverin yan odasında oyuna giren 4 pingli adam geliyorCs2 çöp malesef hayallerimiz suya düştü. Gerizekalılar o kadar yıldan sonra gidip böyle oyun çıkardılar hepsinden nefret ediyorum.
Valorant ve lol tarzı oyunlarda öyle takımıma gelen adam 1ms ben 35 40ms lerdeyimpingim 60ken karşıya serverin yan odasında oyuna giren 4 pingli adam geliyorCs2 çöp malesef hayallerimiz suya düştü. Gerizekalılar o kadar yıldan sonra gidip böyle oyun çıkardılar hepsinden nefret ediyorum.
böyle bir test var dün izledim ben deoyunda hala mermi gitmeme sorunu var.
Duvara arkasına geçiyorum gene vuruluyorum
Videoyu şimdi izledim çok iyi bir video olmuş. Pingi düşük kişiye sıkarken pingi yüksek kişi için bu sorunun artmasına değinmesi doğru olmuş. Cs2'de awp falan kullanamıyorum artık resmen. Adamların pingi hep 4-16 arası benim 45-60.böyle bir test var dün izledim ben de