Furkan Karagülle
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 18,205
En azından uzun süre götürür ve başka oyun oynarsanız problem yaratmaz 15k dizilir
12.000 TL'ye dizdim birkaç hafta önce.
En azından uzun süre götürür ve başka oyun oynarsanız problem yaratmaz 15k dizilir
15k ya ikinci el sitelerinde göremedim fiyatları çok şişirmişler , başka oyunlarda gözüm yok açıkçası konsol oyuncusuyum cs2 oynamak için düşünüyorum sadeceEn azından uzun süre götürür ve başka oyun oynarsanız problem yaratmaz 15k dizilir
Hangi platformdan aldınız acaba12.000 TL'ye dizdim birkaç hafta önce.
Çoluğun çocuğun rızkıyla kasa açma daArkadaşlar oyun bilgisayarlarımı çocuğun doğum masrafları sebebiyle satmıştım, şu sıralar arkadaşlarla günde 1-2 saat cs2 girmek için minimum bütçe kasa arayışındayım , nasıl bir sistem almalıyım.. CS GO'dan sonra hiç girmediğim için oyun nasıl bir sıçrama yaşadı bilmiyorum..
Yok hocam sene 2014'te o gaflete baya bir düşmüştüm artık geçti bendenÇoluğun çocuğun rızkıyla kasa açma da![]()
Tek tek toplarsanız pazarlıkta yaparsaniz gelir15k ya ikinci el sitelerinde göremedim fiyatları çok şişirmişler , başka oyunlarda gözüm yok açıkçası konsol oyuncusuyum cs2 oynamak için düşünüyorum sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangi platformdan aldınız acaba
Bu dönemde 15kya sistem dizecekseniz pazarlıksız imkansız zaten.Tek tek toplarsanız pazarlıkta yaparsaniz gelir
Tek tek toplarsanız pazarlıkta y
Tamam teşekkür ederim tek tek parçalara bakacağımTek tek toplarsanız pazarlıkta yaparsaniz gelir
Sanırım öyleBu dönemde 15kya sistem dizecekseniz pazarlıksız imkansız zaten.