Neler Yeni

cs'de birisi kimlik bilgilerime ulaştı ne yapmalıyım?

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,843
İsim
Tandoğan Tan
cs oynarken gerildiğimiz takım arkadaşlarımdan birisi benim tc kimlik numaramdan tutun aileme kadar tüm bilgilere ulaştı. bu kişiler hakkında nasıl bir işlem yaptırabilrim?

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,843
İsim
Tandoğan Tan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
steamine isim soyisim koyarsak olacağı bu zaten. sanalda gerçek isim soyisim kullanma
hocam olsa ne yazar bu herifler bu bilgiler bu akdar kolay nasıl ulaşabiliyor? bunları süründürmek istiyorum elimden geldiğince.

ErenMaiky

80+ Silver
hocam olsa ne yazar bu herifler bu bilgiler bu akdar kolay nasıl ulaşabiliyor? bunları süründürmek istiyorum elimden geldiğince.
olsa ne yazar diyip olay hakkında şikayet edip konu açmışın ,panel satın alıyolar. senin ismini soyismini yazıyor her şeyini buluyolar , yapacak bir şey yok kendini havalı zannedenler kullanıyor kısacası

Kara*

80+ Silver
cs oynarken gerildiğimiz takım arkadaşlarımdan birisi benim tc kimlik numaramdan tutun aileme kadar tüm bilgilere ulaştı. bu kişiler hakkında nasıl bir işlem yaptırabilrim?
Panelci veletin birine denk gelmişsin şikayet etsen bile o kadar etkili olacağını sanmam güzel bir ifadeyle yırtma ihtimali fazla baya.

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Kangal Kangaoğlu
olsa ne yazar diyip olay hakkında şikayet edip konu açmışın ,panel satın alıyolar. senin ismini soyismini yazıyor her şeyini buluyolar , yapacak bir şey yok kendini havalı zannedenler kullanıyor kısacası
Bilgilere ulaşmak kadar kolay bir şey yok, sağ olsunlar her yere bilgilerimizi sattılar. Geçen yıl gazetecinin biri kimlik bilgilerimizin hepsini çalmışlar diye haber yaptı kimse inanmadı, sonra Cumhurbaşkanının kimlik bilgilerine bile ulaşılabiliyor diye haber yapınca gazeteciyi tutukladılar. Yani her yerde var zaten, sen şikayet etsen bile bir şey çıkmaz, arada seni ifadeye çağırırlar boşuna uğraşmış olursun.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Aha bir tane daha panelci valet vakası. Bir şey yapamazlar, dert etmeyin.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,264
İsim
Oğuz
Atayım panel sen de onlarınkini bul

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
Bilmem ki neredeyim, belki de gördüğün her yerde ?
İsim
Tony Montana
Hiçbir şey yapamazlar merak etme.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,334
Üyeler
172,819
Son üye
efecolakk
Top Bottom