cs'de birisi kimlik bilgilerime ulaştı ne yapmalıyım?

ddarkbrother20

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,850
cs oynarken gerildiğimiz takım arkadaşlarımdan birisi benim tc kimlik numaramdan tutun aileme kadar tüm bilgilere ulaştı. bu kişiler hakkında nasıl bir işlem yaptırabilrim?

steamine isim soyisim koyarsak olacağı bu zaten. sanalda gerçek isim soyisim kullanma
hocam olsa ne yazar bu herifler bu bilgiler bu akdar kolay nasıl ulaşabiliyor? bunları süründürmek istiyorum elimden geldiğince.

hocam olsa ne yazar bu herifler bu bilgiler bu akdar kolay nasıl ulaşabiliyor? bunları süründürmek istiyorum elimden geldiğince.
olsa ne yazar diyip olay hakkında şikayet edip konu açmışın ,panel satın alıyolar. senin ismini soyismini yazıyor her şeyini buluyolar , yapacak bir şey yok kendini havalı zannedenler kullanıyor kısacası

cs oynarken gerildiğimiz takım arkadaşlarımdan birisi benim tc kimlik numaramdan tutun aileme kadar tüm bilgilere ulaştı. bu kişiler hakkında nasıl bir işlem yaptırabilrim?
Panelci veletin birine denk gelmişsin şikayet etsen bile o kadar etkili olacağını sanmam güzel bir ifadeyle yırtma ihtimali fazla baya.

olsa ne yazar diyip olay hakkında şikayet edip konu açmışın ,panel satın alıyolar. senin ismini soyismini yazıyor her şeyini buluyolar , yapacak bir şey yok kendini havalı zannedenler kullanıyor kısacası
Bilgilere ulaşmak kadar kolay bir şey yok, sağ olsunlar her yere bilgilerimizi sattılar. Geçen yıl gazetecinin biri kimlik bilgilerimizin hepsini çalmışlar diye haber yaptı kimse inanmadı, sonra Cumhurbaşkanının kimlik bilgilerine bile ulaşılabiliyor diye haber yapınca gazeteciyi tutukladılar. Yani her yerde var zaten, sen şikayet etsen bile bir şey çıkmaz, arada seni ifadeye çağırırlar boşuna uğraşmış olursun.

Aha bir tane daha panelci valet vakası. Bir şey yapamazlar, dert etmeyin.

Atayım panel sen de onlarınkini bul

Hiçbir şey yapamazlar merak etme.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,961
Üyeler
183,928
Son üye
arrosando
Geri