Neler Yeni

Csfloat sitesi pazar sistemi nasıl çalışır kısaca özetler misiniz dostlar?

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Muhammet
arkadaşlar şimdi ben csfloatın güvenilir ve Steam pazarından olsun bynogameden felan olsun daha uygun olduğunu duydum siteye girdim markette mesela çok pahalı 100 200 dolar skinlerin üzerinde 25 dolar olsun 50 dolar olsun öyle fiyatları gördüm
benim anladığım şu siteye satıcılar skini koyuyor satın alan kişiler de absürt ucuz teklifler sunuyor troll alıcılar sanırım bunlar ya da gerçekten çok uyguna skin satıldığı oluyor mu kısaca özet geçebilecek bu işlerden anlayan dostlarım var ise şimdi olur ileride olur skin alırım satarım kısacası sitenin mantığını biraz anlatsanız yeterli dostlar

Xenovian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
M.Rüzgar Özen
Bir ara arkadaşlar yapıyordu bu sitede birşeyler birkaç kez sorun yaşayıp bıraktılar. Önermem.

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Selim
Bosver arkadaş. Yok öyle hem cam kenarı hem 25 kuruş :)

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,963
İsim
1
hiçbir sorun yaşamazsın kullanmayanların yorumuna bakma bir çok profesyonel oyuncu vs. de o siteyi kullanıyor

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Selim
hocam haklısın ama öğrenmek istiyorum pazarının işleyişi nasıl diye güvenilir bir site imiş ve daha uygunmuş Steam pazarından
Keşke oyle olsa.. steam daha az cep yakardı.. Bilen varsa yazsin ben pek ihtimal vermiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Muhammet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hiçbir sorun yaşamazsın kullanmayanların yorumuna bakma bir çok profesyonel oyuncu vs. de o siteyi kullanıyor
hocam işleyişi nasıl biliyorsan anlatır mısın yukarıda da anlattığım gibi fiyat konusunu anlamadım tam

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,963
İsim
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Muhammet
Keşke oyle olsa.. steam daha az cep yakardı.. Bilen varsa yazsin ben pek ihtimal vermiyorum
hocam öyle olması normal aslında çünkü steamdeki bakiyeni kartına çekemezsin fakat steamdeki skinini pazarda satmak yerine böyle sitelerde daha uyguna satarsın ve kartına gelir kazandığın para

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,963
İsim
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Muhammet
hocam sen direk hemen al fiyatı olanlara bak teklif işleriyle uğraşma yani
hocam ben mesela pazar sekmesine tıkladım bakıyorum öyle bazı skinler tamam diyorum yani normal fiyat ama ak47 bloodsport bakıyorum 25 dolar yazıyor anlamadım hangileri teklifli hangileri direkt fiyat

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,963
İsim
1
hocam ben mesela pazar sekmesine tıkladım bakıyorum öyle bazı skinler tamam diyorum yani normal fiyat ama ak47 bloodsport bakıyorum 25 dolar yazıyor anlamadım hangileri teklifli hangileri direkt fiyat
soldan buy now kutucuğunu işaretleyin

Top Bottom