Neler Yeni

CSGO AK-47 nasıl kullanılır

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Çağrı Ö
Neyi değişik buldunuz
öncelikle yazım yanlışlarını geçiyorum. oto düzeltme dediniz ("yaşam" şeklinde düzeltmeler var o derece).
yani rehber tam olarak nasıl işleyecek ben anlamadım. az buçuk turnuva izlediyseniz uzak mesafeden de spray yapıldığını görmüşsünüzdür. bi de ayağa nişan alın spray ile o kafaya gider yazanları görüyorum ki kaliteli troll ama lütfen sonuna "!" koyun troll olduğu belli olsun oyuna uzak olanlar ciddiye almasın.
emeğinize sağlık ama rehber olmamış. (aimbotz ve spray train konuları hariç)

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
öncelikle yazım yanlışlarını geçiyorum. oto düzeltme dediniz ("yaşam" şeklinde düzeltmeler var o derece).
yani rehber tam olarak nasıl işleyecek ben anlamadım. az buçuk turnuva izlediyseniz uzak mesafeden de spray yapıldığını görmüşsünüzdür. bi de ayağa nişan alın spray ile o kafaya gider yazanları görüyorum ki kaliteli troll ama lütfen sonuna "!" koyun troll olduğu belli olsun oyuna uzak olanlar ciddiye almasın.
emeğinize sağlık ama rehber olmamış. (aimbotz ve spray train konuları hariç)
Ne kadar uzaklıktan ve ben gerçekten bacaktan sprey yaparım Bu benim taktiğimdir

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Çağrı Ö

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
mesela 10 snlik bir google araştırması.

sizin taktiğiniz olabilir, kendinizce yararlıdır da. ancak bu onun doğru olduğu manasına gelmez. rehber olarak hazırlıyorsanız kendi taktiklerinizi ve doğruları belirtmelisiniz.
Size isterseniz yarın bi ak 47 oynayışımı atayım

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Çağrı Ö
Size isterseniz yarın bi ak 47 oynayışımı atayım
ak47 oynayışınız bunun doğru olduğunu göstermez. sizin doğrularınız nesnel doğrular olmayabilir. bunları nesnel doğrular gibi yazmamalısınız. ayrıca aynı mantıklı ben gövdeye nişan alırsam daha hızlı kafaya ulaşacaktır spray.

ben de size çok sayıda profesyonel csgo oyuncusunun ak oynayışını atabilirim. hiçbiri ayağa nişan almıyor.

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
ak47 oynayışınız bunun doğru olduğunu göstermez. sizin doğrularınız nesnel doğrular olmayabilir. bunları nesnel doğrular gibi yazmamalısınız. ayrıca aynı mantıklı ben gövdeye nişan alırsam daha hızlı kafaya ulaşacaktır spray.
Ben nasıl sprey yaptığımı unutum gövdedenmi yapıyodum sanırım

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Macro kullansak o.O2

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Çağrı Ö
Ben nasıl sprey yaptığımı unutum gövdedenmi yapıyodum sanırım
spray yapmaya kafadan başlanır. aim her zaman kafaya alınır. aksi bir durum sadece awpde olabilir(bi de belki shoulder peek vb)

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Çağrı Ö

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Sabit ateş edin
Ak-47 oyunda en çok seken silahlardandır kendisi oyüzden birine ya koşarak yaşam yürüyerek ateş etmeyin ya durarak yaşam çömelerek ateş edin bu sizin isabetinizi artıracaktır ben killi alma oranınız artacaktır geçelim diğer maddeye.
Sabit ateş etmeyin. Düşük elo’da işe yarar. Elo’nuz yükseldikçe daha çok ölmenize neden olacaktır. Peek’lerinize önem verin.
sprey uzaktan yapılmaz sprey çalışmak için Aim Botz Traning haritasını tercih edebilirsiniz.
Eğer iyi sprainizmolursa kendimden biliyorum arkalandığınızda geri dönüp ak headshotlar başlıcak
Uzaktan spray atılmaz diye bir şey yok. Sprayiniz iyiyse yapabilirsiniz. Ama tap fire oynamanız daha uzak olur uzak fight’larda.
Ayrıca sprayiniz iyi olursa arkalandığınızda geri dönüp headshot atabilirsiniz yanlış bir cümle. Sprayla alakası yok. Aiminizle alakalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22