csgo anlık takılma sorunu

Reaksiyon skoru
0
arkadaşlar öncelikle sa.
benim csgo da başta hiç bir takılma olmuyordu sonradan özellikle flash atınca takılma oluyor
pc özellikleri:
rtx 2060
i5 9400f
16gb ram
gpu %98 iken
cpu %30 larda 40 larda bazen 50 ye çıkıyor bunu sebebi olabilirmi?
oyunu silip yenden yüklesem olurmu.
bide kardeşimle anı pc de farklı hesaplarda oynuyoruz onun hesabında cs takılmıyor benimkinde takılıyor
yardımcı olursanız sevinirim

Windows , bios ve driverların güncel mi kontrol ettin mi ? Orjinal web siteleri üzerinden kontrol edermisin son sürümlerini . Oyun görüntü ayarları bazen gelen güncellemelerde kendi kendine (yüksek) olarak değişebiliyor. Çoklu CPU KULLANIMI nı =ETKİN hale getirmen lazım geriye kalan bütün ayarların en düşükte olsun . Çoklu cpu kullanımı devre dışı olursa işlemcinin çoklu çekirdeklerinden faydalanamazsın buda fps e etki eder. Son olarak Görev yöneticisi >performans >bellek kısmından ramlerinin en yüksek frekansında olup olmadığını kontrol eder misin ...

Windows , bios ve driverların güncel mi kontrol ettin mi ? Orjinal web siteleri üzerinden kontrol edermisin son sürümlerini . Oyun görüntü ayarları bazen gelen güncellemelerde kendi kendine (yüksek) olarak değişebiliyor. Çoklu CPU KULLANIMI nı =ETKİN hale getirmen lazım geriye kalan bütün ayarların en düşükte olsun . Çoklu cpu kullanımı devre dışı olursa işlemcinin çoklu çekirdeklerinden faydalanamazsın buda fps e etki eder. Son olarak Görev yöneticisi >performans >bellek kısmından ramlerinin en yüksek frekansında olup olmadığını kontrol eder misin ...
driverların hepsi en güncelde işlemcini driver varmı bilmiyorum bide çoklu cpu açık.işlemcinin driverı da indirmeyi denedim zatende başka bir şeyler çıkıyordu kendi sitesinde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,812
Üyeler
189,729
Son üye
espadad
Geri