Neler Yeni

csgo artık oynanılabilinecek gibi değil

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
artk bıktım aylar önce çok güzel oynuyordum hile mile vardı ama ginede mesela 6 oyunda bir çıkıyodu bu aralar indirdim ve rezaletti yoldaşta attığım 4 maçın dördünde de hile çıktı ve artık tahamül edilecek gibi değil ayrıca eskiden kasmayan oyun garip şekilde low'da bile kasmaya başladı
valve zaten nereden para kırarız mantığı anca skin getiriyor bu bir isyandır duy sesimi steam duy sesimi gabe paragözü isteseler şu hileler engellenilebilinir hatta eskiden beri csgo oynayan yazabilirmi eskiden nasıldı

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
artk bıktım aylar önce çok güzel oynuyordum hile mile vardı ama ginede mesela 6 oyunda bir çıkıyodu bu aralar indirdim ve rezaletti yoldaşta attığım 4 maçın dördünde de hile çıktı ve artık tahamül edilecek gibi değil ayrıca eskiden kasmayan oyun garip şekilde low'da bile kasmaya başladı
valve zaten nereden para kırarız mantığı anca skin getiriyor bu bir isyandır duy sesimi steam duy sesimi gabe paragözü isteseler şu hileler engellenilebilinir hatta eskiden beri csgo oynayan yazabilirmi eskiden nasıldı
Yoldaş konusunda haklısın aşırı hile var .Bana da arkadaşımla oynarken üst üste hile denk gelmişti .Reportlasak bile bi önemi yok oyun bedava sonuçta .

sws9912

80+ Silver
Aynısı bende de oluyor her gün kafayı yiyorum seçkin olmadığın için geliyor olabilir fakat valve'ın umrunda değil arkadaşımla giriyoruz ikimizde keleş ranktayız karşımıza unranked rütbe 3 adam geliyor takım arkadaşı da güzide mesela açıyo adm hile 5 maçın 4 ü hileydi bizim allaha şükür rank düşmedik :/

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1

sws9912

80+ Silver
Oyunu ücretsiz yapan kafanızı ya hileler bollaşmasını sağlıyor sonra ağlıyo valve

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşte bu yüzden csgo sildim ve artık VALORANT oynuyorum 1 tane hile bile gelmedi
gerçekten valorantta hile dolayı iki üç defa el bitti ama ben farketmedim bile riot gerçekten iyi çalışıyor bu konuda ama hight de bile açabilen pc bi güncellemeden sonra low 30 fps anca verebiliyor bakicam yeniden

sws9912

80+ Silver
valorant adamdır
Hileler olmasa csden başka oyun oynamayacağım da işte ./ oyun satın alacağım gibi kanser oluyorum her gün 150 winim var çift keleş anca olabildim hilelerden

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Oyunu ücretsiz yapan kafanızı ya hileler bollaşmasını sağlıyor sonra ağlıyo valve
valve'Nin işine geliyodu zamanında sonuçta adam oyunundan satın alıyordu sonra banlıyodu sonra tekrardan

Syphex

80+
CS:GO oynamak yerine Valorant oynamanızı öneririm çünkü gerçekten 10 oyunda 1 hile gelmesine ihtimal bile yok ki gelirse HWID ban yiyor ve bir daha asla oyuna giremiyor. (Donanım değiştirmedikçe)

Top Bottom