O zaman yemezsin merak etme ben de yıllardır cs oynadım 1 kere bile yemedimyok ya ben csgonun her güvenik şeysini yapıyom.
Abi lik bişey olduğunu sanmıyorum senin oynadığın oyunlar nelerTamam abi
Abi lik bişey olduğunu sanmıyorum senin oynadığın oyunlar neler
Tamam onlar çöp değilmi call of duty nin bazı oyunları dışında war zone desen kopya fifa zaten internet cafeler dışında oynayan kaldımıZaten o makarasına yazdım. Ben kimseye abi demem.
War Zone - Fifa - Call Of Duty vb.
Emin ol Valve haksız yere ban atmaz.Sadece Overwatch izleyip "şüphesiz hile"diyerek ban yenilmiyo.Bilgisayarının temp dosyalarına kadar tarıyolar.Ha oldu haksız yere attı küçük bir ihtimal,mail atarsın hemen dönüyorlar zaten.Fazla takma kafaya atmak istedikten sonra her türlü ban atıyorlar. ÇÖP oyun.
Cs:Go şuan hile dolu legal hile hemde hiçbir yazilim indirmeden kücük dokunuşlarla wall açabiliyorsun oyun çok sorunlu benim size tavsiyem belli süre başka oyunlara yönelmeniz mesela Valorant Rainbow Six veya Pubg olabilir.csgoda başladığımdan beri hiçbir zaman hile açmadım. ancak iyi oynadığım zaman adam chatten report falan yazıyor. eğer suçsuz yere vac ban vb yersem ne yapmalıyım. programların arkada açık kalması mümkünmü bilmem ama ben csgonun getirdiği 3. parti yazılımları engelleyen trusted moddayım ve pcde chat engine falan filan yok. Ban yeme durumunda ne yapmalıyım böyle bir durum olur mu?
aga bir şey sorcam ben internet kullanıyorum şuanda ama steamde internet bağlantısı yok yazıyor neden giremiyom bir yereTamam onlar çöp değilmi call of duty nin bazı oyunları dışında war zone desen kopya fifa zaten internet cafeler dışında oynayan kaldımı
(Şahsi görüşüm)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mevlana açmadıysan sorun yok
Tamam onlar çöp değilmi call of duty nin bazı oyunları dışında war zone desen kopya fifa zaten internet cafeler dışında oynayan kaldımı
(Şahsi görüşüm)
O bendede oluyor anlamdımaga bir şey sorcam ben internet kullanıyorum şuanda ama steamde internet bağlantısı yok yazıyor neden giremiyom bir yere