yemezsin daha kötülerini yaptım ama yemedimHer 2 maçta 1 böyle kill alıyorum. Sizce ban yer miyim?
Duvar arkası? Ya şans ya hilesin. Tamam mermi sesi aldın ama nereden anladın tam orada olduğunu?Her 2 maçta 1 böyle kill alıyorum. Sizce ban yer miyim?
Yemezsin. Deneme vuruşu yapmışsın ve şansına orada adam varmış güzel denk gelmiş.Her 2 maçta 1 böyle kill alıyorum. Sizce ban yer miyim?
Hocam inanın sallayarak değil. Daha bir çok video var. Geçen ki maçta 46 Kill 5 Asist 16 D oynadım. Karşıdakiler durmadan report yazıp duruyordu.Sanmıyorum.
Aim'ini resmen random sallayarak tutturmuşsun.
Gördüm çünkü geçerken, sıkarken de direği görüp direğin yanına vurdum.Duvar arkası? Ya şans ya hilesin. Tamam mermi sesi aldın ama nereden anladın tam orada olduğunu?
hucam ff denemiş adam ne var ayrıca mevlanar ban yemezken bu arkadaş hiç yemezDuvar arkası? Ya şans ya hilesin. Tamam mermi sesi aldın ama nereden anladın tam orada olduğunu?
Teşekkürler vallahi bu vuruştan sonra maçta toparlayamadım kafamı. Dün 170 liralık skin aldım boşa gitmesinden korkuyorum. Önceden bi kere hile açıp ban yemiştim akıllandım sonrasında ama o his çok kötü bi his. Allah düşmanıma yaşatmasın.Yemezsin. Deneme vuruşu yapmışsın ve şansına orada adam varmış güzel denk gelmiş.
Olabilir o zaman. Bence yemezsin.hucam ff denemiş adam ne var ayrıca mevlanar ban yemezken bu arkadaş hiç yemez
O kadar çok Overwatch izledim ki bunlara normal gözüyle bakıyorum.Hocam inanın sallayarak değil. Daha bir çok video var. Geçen ki maçta 46 Kill 5 Asist 16 D oynadım. Karşıdakiler durmadan report yazıp duruyordu.
niye yiyesin ?Her 2 maçta 1 böyle kill alıyorum. Sizce ban yer miyim?