Hocam sakin olun sorun yok güzel vurmuşsunuz zaten adamı her denileni umursamayın. Ek olarak hayır ban yemezsiniz.Hocam inanın sallayarak değil. Daha bir çok video var. Geçen ki maçta 46 Kill 5 Asist 16 D oynadım. Karşıdakiler durmadan report yazıp duruyordu.
Herkes senin gibi profosyonel değil kralDuvar arkası? Ya şans ya hilesin. Tamam mermi sesi aldın ama nereden anladın tam orada olduğunu?
jailbreak sunucusunda negevle havadan hs attığım için küfredilerek kicklenmiştim. bende aynı küfrü edince ban yemiştimYemezsin. Ama CS1.6'da uçarak no scope attığım için baya küfür yemiştim.
adam hopper dan sıkıyor sıkacağı belli bi nokta var ?_D hile ne alaka. Elo dmg heralde dDuvar arkası? Ya şans ya hilesin. Tamam mermi sesi aldın ama nereden anladın tam orada olduğunu?
Hile açtığın steam numarası ilr bu Steam numarası aynı mı?Teşekkürler vallahi bu vuruştan sonra maçta toparlayamadım kafamı. Dün 170 liralık skin aldım boşa gitmesinden korkuyorum. Önceden bi kere hile açıp ban yemiştim akıllandım sonrasında ama o his çok kötü bi his. Allah düşmanıma yaşatmasın.