rdemstaken
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Bu vuruş yüzünden seni niye banlasınlar?Her 2 maçta 1 böyle kill alıyorum. Sizce ban yer miyim?
Bu vuruş yüzünden seni niye banlasınlar?Her 2 maçta 1 böyle kill alıyorum. Sizce ban yer miyim?
yemezsinHer 2 maçta 1 böyle kill alıyorum. Sizce ban yer miyim?
Bir şey olmaz.Sürekli böyle vuruşlar yapıyorum. Bunun gibi vuruşlar yüzünden overwatch'dan korkuyorum yanlış karar mı verir diye
Hileyi açtığım hesabımın kuruluşu: Temmuz 2017Hile açtığın steam numarası ilr bu Steam numarası aynı mı?
birtaneden bir şey olmazHer 2 maçta 1 böyle kill alıyorum. Sizce ban yer miyim?
Peki, numaralar farklı mı?? Telefon noları?Hileyi açtığım hesabımın kuruluşu: Temmuz 2017
Hileyi açışım: Ağustos 2018
Bi hesap daha açtım, 24 level yapıp sattım.
Ocak2019 - Nisan 2020 arası
bu üçüncü hesabım.
Dandik paketten BAN MIII? Ban yemezsin merak etme. CAHİL ERTEEEEEM.Her 2 maçta 1 böyle kill alıyorum. Sizce ban yer miyim?
Hocam valla çok fazla 800*600de 40 fps sürünürdüm önceleri. Keyfini çıkarıyorumYemessinde , Knk bu grafikler ne ya insan rahatsız olur düşür ayarları çok daha sade ve kolay adam vurursun.
aynı tel noPeki, numaralar farklı mı?? Telefon noları?
o kadar da düşme de en azından bi 1024 falan oyna detayları falan bi kaldır. Ne o yerde çer çöp bir sürü gereksiz şeyler var.Hocam valla çok fazla 800*600de 40 fps sürünürdüm önceleri. Keyfini çıkarıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynı tel no
yakın zamanda bana göre yüklü miktarda skin alınca insan korkmuyor değil.Hacım her maç öyle 1 tane vuruyorum 4 senedir oynuyorum sorun yok yola devam.
144Hz monitörüm var ayar olarak ne önerirsin. en az kaç fps almam gerekiro kadar da düşme de en azından bi 1024 falan oyna detayları falan bi kaldır. Ne o yerde çer çöp bir sürü gereksiz şeyler var.