Evet fps_max 0 hep. Ancak şöyle bir durum var ayarlardan 4:3 yapınca kenarda siyah boşluklar oluşuyor bunun çözümü için ölçeklendirmeyi nvidia denetim masasından tam ekran olarak ayarlıyorum. Ayarı ilk halin getirip kenarlarda boşluk varken denediğimde oyunda fps yükseliyor tekrar.Tam tersi olması lazım. fps_max 0 denedin mi?
doğru bu arada bu sorunu bende yaşıyorumSistemimde rtx3060 i3 12100f var. Cs de 16:9 1920x1080 çözünürlükte 4:3 e nazaran daha yüksek fps alıyorum bunun sebebini veya çözümünü bilen var mı acaba ?
4:3'de darboğaz olduğu için FPS kaybı olabilirSistemimde rtx3060 i3 12100f var. Cs de 16:9 1920x1080 çözünürlükte 4:3 e nazaran daha yüksek fps alıyorum bunun sebebini veya çözümünü bilen var mı acaba ?
Düşük çözünürlükte bilgisayar tam kapasitesinde kullanmadığı için yazanlar olmuş ne kadar doğru olabilir bilemiyorum.4:3'de darboğaz olduğu için FPS kaybı olabilir
İsterseniz oyun içi kullanım değerlerine de bakabilirsiniz bir kere 16:9 olarak deneyin bir kere de 4:3 olarak deneyin ekran kartı kullanımı düşecek ve işlemci kullanımı artacaktır 4:3'de yani darboğaz olacakDüşük çözünürlükte bilgisayar tam kapasitesinde kullanmadığı için yazanlar olmuş ne kadar doğru olabilir bilemiyorum.
Masaüstü çözünürlüğünü 1024x768 yap ardından gelişmiş görüntü ayarlarından hertzi en sona çek.Evet fps_max 0 hep. Ancak şöyle bir durum var ayarlardan 4:3 yapınca kenarda siyah boşluklar oluşuyor bunun çözümü için ölçeklendirmeyi nvidia denetim masasından tam ekran olarak ayarlıyorum. Ayarı ilk halin getirip kenarlarda boşluk varken denediğimde oyunda fps yükseliyor tekrar.
denedim ancak aynı sonuç.Masaüstü çözünürlüğünü 1024x768 yap ardından gelişmiş görüntü ayarlarından hertzi en sona çek.
Afterburner paylaş bakalım bi. 4:3'tedenedim ancak aynı sonuç.
denicem.Afterburner paylaş bakalım bi. 4:3'te
Başlatma seçeneklerine 'allow_third_party_software' yaz.denicem.