Antrenmam haritalarını bol bol oyna ve sana en uygun hassasiyeti bulup onunla oynaArkadaşlar cs 1.6 dan csgo kurdum yapmam gereken ayar veya tavsiyeniz varsa söyleyebilirmisiniz?
eski oyundaki ayarı kullanırsanız alışmanız daha rahat olacaktır grafik olarak en düşük ayarda oynamak en iyisi benceYani eski oyundaki gibi ayarlasam alışırım diyorsunuz öylemi?Peki grafik ayarında bir şey yapmam gerekiyor mu?
Atölye haritaları ekle,aimini geliştir,kendine program belirle,günlük ort 2k bot vs.Arkadaşlar cs 1.6 dan csgo kurdum yapmam gereken ayar veya tavsiyeniz varsa söyleyebilirmisiniz?
Grafik ayarlarını genel olarak en düşüğe al çünkü efektler vb. dikkat dağıtır. Gölgeleri en yükseğe alabilirsin bazı yerlerde işine yarayacaktır, başlangıç seçeneklerine -freq (monitörün kaç hz ise onu yaz) -threads (işlemcin kaç thread ise onu yaz)Yani eski oyundaki gibi ayarlasam alışırım diyorsunuz öylemi?Peki grafik ayarında bir şey yapmam gerekiyor mu?
Ölüm maçı yerine DM oynaması daha mantıklı.1.6 dan kullandığın sens i kullan ve bol bol ölüm maçı oyna
Tamam teşekkürler.Ölüm maçı yerine DM oynaması daha mantıklı.
Buyrun güzel DM sunucuları ;
Alıntıyı görüntüle
Retake'de oynayabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
4:3 stretched bana 16:9 a göre çok daha rahat geliyor4:3 ayarı gerekiyor mu grafikler de?