neden şaka olsun ki?Şaka mı
neden şaka olsun ki?Şaka mı
Bu CS oyununda 400 - 500 FPS almama rağmen oyun milisaniyelik takılıyor çok fazla FPS aldığım için mi oluypr acaba ?bu arada sabit oynuyorum fps sabitlemeni öneririm
@Charles Darwinsıcaklık değerleri nedir? ayrıca o takılma herkeste var merak etme sistemle alakalı değil,bende de takılıyor. CS2 gelince düzeltilir o.
Takılma herkeste mi var bende korktum sistemde bir şey var diyesıcaklık değerleri nedir? ayrıca o takılma herkeste var merak etme sistemle alakalı değil,bende de takılıyor. CS2 gelince düzeltilir o.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Charles Darwin
oyun motoruyla alakalı olduğunu düşünüyorum, sistemlik bir şey yok merak etme, ayrıca fps sabitleyincede takılma oluyor, rahatsız eden bir takılma değil zatenTakılma herkeste mi var bende korktum sistemde bir şey var diye
Aynı pişmanlığı ben de yaşadım ve 5500 satıp 5600'e geçtim. Sentetik testlerde 5600 sadece %10 kadar önde gibi gözüküyor ama oyundaki fark çok daha fazla, bazı yerlerde %50'ye varıyor CS:GO ve Valoda5600 almadığıma pişman oldum galiba
cs2 yi bekle az kaldı zaten geçer onların hepsioyun motoruyla alakalı olduğunu düşünüyorum, sistemlik bir şey yok merak etme, ayrıca fps sabitleyincede takılma oluyor, rahatsız eden bir takılma değil zaten
Sıcaklık değerlerine bakmadım ama Battlefield 2042 oyununda 120 FPS almama rağmen takılma yok sadece CS oyununda oluyor o takılma arada sırada milisaniyelik oluyor bende tek bende var diye günlerdir düşünüyorumsıcaklık değerleri nedir? ayrıca o takılma herkeste var merak etme sistemle alakalı değil,bende de takılıyor. CS2 gelince düzeltilir o.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Charles Darwin