Yardım Csgo da rek , yoldaş gibi oyunlara giremiyorum

thuG

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
5
Merhaba arkadaşlar öncelikle bu benim ilk başlığım eğer ki yanlış bir şey yazar isem şimdiden özür dilerim.

Benim sorunum cs de topluluk da bir haritayı bulup kendi sunucumu açtığım zaman rahatlıkla girebiliyorum fakat rekabetçi , yoldaş gibi oyunlara giremiyorum.
Steam Destek e mesaj attım ve geri dönüş yaptılar ama sonunda yardım edemiyeceğiz diyip sonlandırdılar
Sistem Özellikleri:
Amd Ryzen 5 2600
Amd Radeon Rx580 4Gb
8 Gb Ram

Merhaba arkadaşlar öncelikle bu benim ilk başlığım eğer ki yanlış bir şey yazar isem şimdiden özür dilerim.

Benim sorunum cs de topluluk da bir haritayı bulup kendi sunucumu açtığım zaman rahatlıkla girebiliyorum fakat rekabetçi , yoldaş gibi oyunlara giremiyorum.
Steam Destek e mesaj attım ve geri dönüş yaptılar ama sonunda yardım edemiyeceğiz diyip sonlandırdılar
Sistem Özellikleri:
Amd Ryzen 5 2600
Amd Radeon Rx580 4Gb
8 Gb Ram
Sadece bugünse oyun çöktü hala düzelmedi.

Sistem Özellikleri:
Amd Ryzen 5 2600
Amd Radeon Rx580 4Gb
8 Gb Ram
rekabetçiye girmeye çalıştığında hata veriyor mu

Hayır 24.12.2020 de başladı bu hata
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet girmeye çalıştığımda direk oyun kapanıyor herhangi bir şey yazmıyor
Kesin AMD Driver sorunu diyorum ve bilen birinin yardım etmesini bekliyorum.

Hayır 24.12.2020 de başladı bu hata
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet girmeye çalıştığımda direk oyun kapanıyor herhangi bir şey yazmıyor
oyun dosyalarını doğrulamayı denedin mi

Rekabete girememen sisteminle alakalı olamaz.
Ya internetle alakalıdır yada oyun sıkıntılıdır.

Geri