H HesoyamTR 80+ Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 11 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim omer 6 Eylül 2022 #1 csgo açtığımda görseldeki fatal error veriyor tam anlayamadım ama steam güncel değil diyor galiba steam güncellemelerini denetliyorum steam güncel gösteriyor nasıl çözebilirim ? Ekler Screenshot_2.png 605.8 KB · Hit: 19
csgo açtığımda görseldeki fatal error veriyor tam anlayamadım ama steam güncel değil diyor galiba steam güncellemelerini denetliyorum steam güncel gösteriyor nasıl çözebilirim ?
Y YuriWasiliy 80+ Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 5 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Yuri Wasiliy 3 Eylül 2023 #2 HesoyamTR yazmış: csgo açtığımda görseldeki fatal error veriyor tam anlayamadım ama steam güncel değil diyor galiba steam güncellemelerini denetliyorum steam güncel gösteriyor nasıl çözebilirim ? Devamı için tıklayın... çözdünmü aynı hatadan müzdaribim
HesoyamTR yazmış: csgo açtığımda görseldeki fatal error veriyor tam anlayamadım ama steam güncel değil diyor galiba steam güncellemelerini denetliyorum steam güncel gösteriyor nasıl çözebilirim ? Devamı için tıklayın... çözdünmü aynı hatadan müzdaribim