Neler Yeni

csgo hesabını almalı mıyım?

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
csgo prime 250 lira linkteki adam 165 e veriyor kendime ait kullanıcı adı yok yeni hesap açtım fakat 250 lira vermem gerekicek burda 165 e alıcam hazıra sizce almalı mıyım?
Kendin al. Hem güvenli, hem kafa rahat. Alırsın 165 e sonra gelir bi konu daha açarsın 1-2 ay sonra, hesap gitti diye. Ne olur ne olmaz.

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Satılan veya çalınan hesabın istenilen bütün bilgileri değişse dahi geri almak en fazla 1 2 gün sürüyor.
Hesabın açıldığı ilk e posta veya ilk harcama yapılan kartın son 4 hanesi veya ilk aktifleştirilen cd key biliniyorsa hesabı direk geri veriyorlar.
Hem hile kullanmış olsa bile hesap hemen banlanmıyor 1 2 sene içinde bile olsa banlanabilir.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
kendin almanı öneririm

kraxius

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendin al. Hem güvenli, hem kafa rahat. Alırsın 165 e sonra gelir bi konu daha açarsın 1-2 ay sonra, hesap gitti diye. Ne olur ne olmaz.
Farkındayım hocam da 250 koyuyor biraz ilk mail teslim var diyor link atmayı unutmuşum ekledim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

almayı istiyorum da bir yanımda alma diyor kuşkulanıyorum baya 100 lira fark var arada nerdeyse

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Farkındayım hocam da 250 koyuyor biraz ilk mail teslim var diyor link atmayı unutmuşum ekledim.

almayı istiyorum da bir yanımda alma diyor kuşkulanıyorum baya 100 lira fark var arada nerdeyse
Sen bilirsin. Ben uyarımı yaptım yine de.

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Cem Aslan

hocam ben de almayı düşünüyorum, sadece kasa düşürmek için sizce mantıklı mı ?

kraxius

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ben de almayı düşünüyorum, sadece kasa düşürmek için sizce mantıklı mı ?
Kasa düşürmek içinse hiç alma hocam zor çünkü ben ranked kasılmak için alıyorum ama siz bilirsiniz yinede.

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Yeni kasalar eklendikçe düşerse paranı çıkarırsın ama bu bayağı bir zaman alır. Hesabı aldıktan sonra operasyonlarıda bekler bilet alır oradan kazandığım kasaları satar yeni oyunlar alırım diyorsan onu yapabilirsin.
20 liralık kasa çıkabilir ama bir dünyada silah skini ve grafiti var 20 krşluk. Ve haftada 1 3 arası drop düşürebilirsin genelde 2 tane düşer.

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Cem Aslan
Yeni kasalar eklendikçe düşerse paranı çıkarırsın ama bu bayağı bir zaman alır. Hesabı aldıktan sonra operasyonlarıda bekler bilet alır oradan kazandığım kasaları satar yeni oyunlar alırım diyorsan onu yapabilirsin.
20 liralık kasa çıkabilir ama bir dünyada silah skini ve grafiti var 20 krşluk. Ve haftada 1 3 arası drop düşürebilirsin genelde 2 tane düşer.
hocam yani acelem yok 1 yılda 300-500 getirisi olsa kafi en azından oyun almak istediğimde para yatırmak zorunda kalmam. operasyon ne oluyor hocam açıklayabilir misiniz ?

kraxius

80+ Bronze
hocam yani acelem yok 1 yılda 300-500 getirisi olsa kafi en azından oyun almak istediğimde para yatırmak zorunda kalmam. operasyon ne oluyor hocam açıklayabilir misiniz ?
Battle pass gibi ama biraz daha farklı orda da görevler var

jalm0o0e1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Oğuzhan
Başkan ilan detaylarında hile kullanılmadığı vs yazıyor. Nerden bileceksin 30 dk önce mevlanayı açıp taradığını ? hesabı satın alırsın elinde patlar. En iyisi 250 tl ver git rahat kafayla sıfırdan hesap al. Öbür türlü başına bir şey geldiğinde keşke 100 tl daha fazla verseydım dersın.

kraxius

80+ Bronze
Başkan ilan detaylarında hile kullanılmadığı vs yazıyor. Nerden bileceksin 30 dk önce mevlanayı açıp taradığını ? hesabı satın alırsın elinde patlar. En iyisi 250 TL ver git rahat kafayla sıfırdan hesap al. Öbür türlü başına bir şey geldiğinde keşke 100 TL daha fazla verseydım dersın.
Hocam kafama uydum normalde 250 lira çok biraz ama gittim aldım en iyisi kendi hesapta güvenli bir şekilde oynamak biraz patladı bana ama emin ellerde oynuyorum

Top Bottom