Neler Yeni

Csgo hile acizliği artık oynamıyıcam

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yarın csgo ya başlayan bne :/

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hayır yok sadece csgoda belli bir saat istiyordu galiba 24 saat oynaman gerekiyor.
Ben mge'yim faceite ilk girdiğimde level 1 den başlatıyor ya karşıya yeni faceite girmiş global falan geliyor mu?

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
821
İsim
Ahmet Aydın
Farkındayım. Ben insanların farklı online oyunlara yönelmesi gerektiğini düşünüyorum. Herkesin oynadığına saygım var, sadece fikir belirtiyorum.
csgodan zevkli yüzlerce online oyun var ama toplamda 3-4 tane pay to win olmayan var. Yoksa çeşitli oyunları oynamayı ben de isterim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben mge'yim faceite ilk girdiğimde level 1 den başlatıyor ya karşıya yeni faceite girmiş global falan geliyor mu?
Mge olmayı unut. Faceitin kendi rankı var. O da level sistemi.

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
https://steamcommunity.com/id/xsunay/
Discord
Sunay #3109
Gelebiliyor, zaten gördüğüm kadarıyla 3 ve 4 levellar bile baya iyi oynuyor. Genelde 3 veya 4 başlatıyor ilk girdiğinde.

__xXx__

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Murat
Dust in bir başından diğer başına tabancadan tek kurşun ile headshot yediğimi bilirim o gün bıraktım daha da oynamam pubg oyuncusuyum ama o da çok bozdu sarmıyor artık valorant indiriyorum onu deneyeceğim insanlar hileden ne anlıyor nasıl zevk alıyor anlamıyorum

ferx1111

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Ferit Çınar
hile sistemi çalışmayan bir oyunu oynuyorsunuz ne bekliyordunuz acaba ayrıca prime olma hilesi diye bir şey yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,774
Üyeler
164,904
Son üye
AlimHazretleri
Top Bottom