BaşaramadıkAbi
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Yarın csgo ya başlayan bne :/
Ben mge'yim faceite ilk girdiğimde level 1 den başlatıyor ya karşıya yeni faceite girmiş global falan geliyor mu?Hayır yok sadece csgoda belli bir saat istiyordu galiba 24 saat oynaman gerekiyor.
csgodan zevkli yüzlerce online oyun var ama toplamda 3-4 tane pay to win olmayan var. Yoksa çeşitli oyunları oynamayı ben de isterim.Farkındayım. Ben insanların farklı online oyunlara yönelmesi gerektiğini düşünüyorum. Herkesin oynadığına saygım var, sadece fikir belirtiyorum.
Mge olmayı unut. Faceitin kendi rankı var. O da level sistemi.Ben mge'yim faceite ilk girdiğimde level 1 den başlatıyor ya karşıya yeni faceite girmiş global falan geliyor mu?
Gelebiliyor, zaten gördüğüm kadarıyla 3 ve 4 levellar bile baya iyi oynuyor. Genelde 3 veya 4 başlatıyor ilk girdiğinde.Ben mge'yim faceite ilk girdiğimde level 1 den başlatıyor ya karşıya yeni faceite girmiş global falan geliyor mu?
Faceit'in hile sistemi vac'dan daha iyi. Ciddi ciddi denemiştim açmayı, hiçbir şekilde açamadım. Faceit çok iyi ya.Faceit harici CS:GO oynanmamalı.
Gerçi orda da hileler var ama...