kaçıncı acılısınızda aldınız karambitiSpektrum 2'den Karambit Lore çıkarmıştım ama şans işi şansına güveniyorsan aç
o siteler daha fena batırıyor çoğu zamanAçma.İstediğin skini bynogame den falan satın al.Kasa açarsan paran boşa gider. Kasa açmak istersende csgonet,topskin v.b sitelerde kasa aç
bana öyle oldu her seferindeo siteler daha fena batırıyor çoğu zaman
önerir misiniz? bir tane?Kasa açma siteleri daha kârlı btw YTD.
ben şimdiye kadar 2000 tllik kasa açmışımdır çıkardığım en iyi item az aşınmış awp neo noir (350 tl falan) csgo net topskin gibi sitelere boş vakitlerimde 50 60 atıyorum bıçak çıkardım bi kaç kez envanterimde duruyor bazen 20 tl artıyorum ak47 orbit alıyorum hele 0,xx cent kasalar var awp asiimov ak asiimov m4a4 asiimov çıkardım oyundan açacaksan bok gibi paran olacak keyifli bi şekilde hiç düşünmeden çatır çatır açacaksın eğer paran yoksa csgo net gibi siteleri öneririm (steam adım bayanmayanbay envanterime bakabilirsin)Csgoda kasa acıcam fakat biraz tereddütteyim acmamı tavsiye edermisiniz?
Değil.Csgoda kasa acıcam fakat biraz tereddütteyim acmamı tavsiye edermisiniz?
Ben 30 40 tl atıp 100 tl skin çekiyorum bonus kod var DEX yaz promo yerine %50 veriyor.20tl atarsan 30 tl olarak geçiyor siteye sadece yükseltme yapıyorumo siteler daha fena batırıyor çoğu zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:
bana öyle oldu her seferinde