CSGO Operasyondan ultra mega kar

Reis soyle bı sıkıntı var acacagin her hesaba farklı farklı telefon bulman lazım bildiğim kadarıyla birde açtıktan sonra 2 hafta fln bekleme süresi var onlar nolcak

Reis soyle bı sıkıntı var acacagin her hesaba farklı farklı telefon bulman lazım bildiğim kadarıyla birde açtıktan sonra 2 hafta fln bekleme süresi var onlar nolcak
telefon numarası gerekli değil eposta ile kayıt olabiliyorsun 2hafta bekleme süresi derken anlayamadım? şu anda kasıyorum 2. hesabımdayım bekleme süresi felan vermiyor

İndirime girdiğinde muhtemelen kasa fiyatları da düşecek.
10 hesabın 10’ununu da 100 yıldız yapabileceğini düşünüyorsan yap..

kasanın fiyatı operasyondan sonra artıcak büyük ihtimalle hep öyle oluyor

Umarım yaparsınız ne diyeyim..
1 günde 50 yıldız yapıyorum yaklaşık 7-8 saatte 2. hesaptayım şu an
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca hesabı 30-50tlye satabilme şansımız var hem operasyon rozetimiz olacak hemde seçkin olacağız 100 yıldız yapana kadar

1 günde 50 yıldız yapıyorum yaklaşık 7-8 saatte 2. hesaptayım şu an
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca hesabı 30-50tlye satabilme şansımız var hem operasyon rozetimiz olacak hemde seçkin olacağız 100 yıldız yapana kadar
Beynimi deldin şuan kanka fena yapasim geldi

Beynimi deldin şuan kanka fena yapasim geldi
LJASGKLASJASJASLKLŞEKWLKFDASLŞ kanka bak yapmanı tavsiye ederim ama aşırı tilt oluyorsun hile felan çıkıyor sürekli bazen 1 günde 30 yıldız anca yapıyom çok kanser ama sonucuna değecek bence 2 yıldır istediğim sistemi toplamayı planlıyorum umarım her şey yolunda gider

LJASGKLASJASJASLKLŞEKWLKFDASLŞ kanka bak yapmanı tavsiye ederim ama aşırı tilt oluyorsun hile felan çıkıyor sürekli bazen 1 günde 30 yıldız anca yapıyom çok kanser ama sonucuna değecek bence 2 yıldır istediğim sistemi toplamayı planlıyorum umarım her şey yolunda gider
Yapicam en azından bir kaç tane yapmayı düşünüyorum sağol seninde beyin maşallah yani inş düşündüğümüz gibi olur

Geri