Ted Mosby
80+ Gold
Dahası
Düzeldi mi bilmiyorum oyun oynamıyorumNasıl düzeldi?
Düzeldi mi bilmiyorum oyun oynamıyorumNasıl düzeldi?
dün assetto corsa girdim ben akşam normalde 200-250fps alıyorum ancak sadece dün akşama özel bi durum yaşadım sanki böyle oyun 30fpsmiş gibiydi ama dcden yayın yapıyodum arkadaşa ondan heralde. dün cs de girdim bi sıkıntı olmadıZaten yazıyorum o sadece FPS kısıtlamasını kaldırıyor.
Normalde bende de sıkıntı yoktu 4:3 oynuyorum normalde bi 16:9 deniyeyim bakayım dedim baktım işte filan sonra 4:3 e çektim ondan sonra böyle olmaya başladı.dün assetto corsa girdim ben akşam normalde 200-250fps alıyorum ancak sadece dün akşama özel bi durum yaşadım sanki böyle oyun 30fpsmiş gibiydi ama dcden yayın yapıyodum arkadaşa ondan heralde. dün cs de girdim bi sıkıntı olmadı
dosya doğrulayın bi ve ayarları sıfırlamayı deneyinNormalde bende de sıkıntı yoktu 4:3 oynuyorum normalde bi 16:9 deniyeyim bakayım dedim baktım işte filan sonra 4:3 e çektim ondan sonra böyle olmaya başladı.
-Main hesabında yapma yan hesaptan yap güven faktörün düşebilir-CSGO da after burner çalısıyormu?Yani o değerler çıkıyormu?
Deniyeceğim.d
dosya doğrulayın bi ve ayarları sıfırlamayı deneyin
Tek bir tane hesabım var.-Main hesabında yapma yan hesaptan yap güven faktörün düşebilir-
Oyunun başlatma seçeneklerine -allow_third_party_software yaz.
MSI Afterburner'dan alttaki Framerate %1 low %0.1 low ayarlarını etkinleştir.
Oyuna gir 3-4dk'lık ekran kaydı al Youtube'a yükle ve at.
Alıntıyı görüntüle
Yeni açmak saatler sürmese gerek.Deniyeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tek bir tane hesabım var.
Nasıl yapıcam?
Deniyeceğim dersler bitsin yaptıktan sonra etiketlerim.Yeni açmak saatler sürmese gerek.
Yaptım şuan bunlarmı olması lazım sadece dediğin şeyleri açtım.Yeni açmak saatler sürmese gerek.
Dostum yanlardaki tiki işaretleyip OSD'de göster dedin mi ?Yaptım şuan bunlarmı olması lazım sadece dediğin şeyleri açtım.