Neler Yeni

Çözüldü✓ csgo oyununda düşük fps

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Cihan Duman
Sadece csgo'da düşük fps veriyor bazen hafif kasma olduğunu hissediyorum çatışırken.
rekabetçide yüksek-orta arası 2k çözünürlük ayarlarında 100 - 140 fps alıyorum çatışmalarda molotofta vesaire daha da düştüğü oluyor, kalabalık topluluk sunucularında 90 gibi ve yine kasma hissi

ekran 165hz
ekran kartı rtx 3070
işlemci r7 3700x
ısınma sorunum yok tek csgoda düşük fps alıyorum, nvidia denetim masasında da ayarlar performansta
Grafikleri düşürünce değişen bir şey olmuyor. ( çözünürlük dışında onu da düşürmüyorum. )

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
İşlemci darboğaz yapıyor olabilir.
CSGO gibi bir oyun 2K çözünürlükte oynanmaz zaten. En iyi performansa çekmek istiyorsanız çözünürlüğü 1280x960 yapmanızı öneririm.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Sadece csgo'da düşük fps veriyor bazen hafif kasma olduğunu hissediyorum çatışırken.
rekabetçide yüksek-orta arası 2k çözünürlük ayarlarında 100 - 140 fps alıyorum çatışmalarda molotofta vesaire daha da düştüğü oluyor, kalabalık topluluk sunucularında 90 gibi ve yine kasma hissi

ekran 165hz
ekran kartı rtx 3070
işlemci r7 3700x
ısınma sorunum yok tek csgoda düşük fps alıyorum, nvidia denetim masasında da ayarlar performansta
Grafikleri düşürünce değişen bir şey olmuyor. ( çözünürlük dışında onu da düşürmüyorum. )
CS zaten FPS değeri anlamında kıt bir oyun. 1-1.5 yıl önce getirilen güncellemelerden sonra bayağı bir FPS kaybı yaşıyor insanlar. Siz de 2K çözünürlüğe çekerseniz tabii ki de düşük FPS alırsınız. Bu oyunla alakalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,768
Üyeler
161,341
Son üye
Hseyn24
Top Bottom