dün cs go ya gelen güncellemedn sonra oyunda siyah ekran çıkıp donuyor pc. ne yaptıysam düzelmedi . Hiçbirşeyde olmuyor nasıl ki cs go ya giriyorum siyah ekran atıp oyun kapanıyor . çözümü bilen varsa sevnrm.
toshiba rcz 500 m2 ssd 500 gbSsd nedir?
Ssd sorunlu ondan kaynaklanıyor olabilir.toshiba rcz 500 m2 ssd 500 gb
nasıl yani bu ssd ler sorunlumu yoksa ssd kaynaklımı olabilir diyorsnz anlamadım.Ssd sorunlu ondan kaynaklanıyor olabilir.
Toshiba nın bu modeli sorunlu.nasıl yani bu ssd ler sorunlumu yoksa ssd kaynaklımı olabilir diyorsnz anlamadım.
şöyle bi bilgi vereyim size. benm ekran kartım garantiye gitti ve garantide değişim yapılıp tarafıma gönderildi . bu süre zarfında gigabyte 1060 ti kullanddım ve herhangi bi sorunla karşılaşmadım . ne olduysa kendi kartımı taktıktan sonra oldu . şuan format attım ve deneyecem . tashminimce driver çakışması oldu diye düşünüyorum. bakacam artıkToshiba nın bu modeli sorunlu.
Garantiye gönderdiğiniz ekran kartı nedir.?şöyle bi bilgi vereyim size. benm ekran kartım garantiye gitti ve garantide değişim yapılıp tarafıma gönderildi . bu süre zarfında gigabyte 1060 ti kullanddım ve herhangi bi sorunla karşılaşmadım . ne olduysa kendi kartımı taktıktan sonra oldu . şuan format attım ve deneyecem . tashminimce driver çakışması oldu diye düşünüyorum. bakacam artık