Neler Yeni

csgo sürekli ban yiyorum

ennoxreal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
yakup keskin
arkadaşlar ben valodan cs ye gectim valorantta immortal1dim simdi csye yeni geçtiğim icin rank olarak novaya attı karsıma surekli bottan beter insanları atıyor hepsini vuruyorum falan diye adamlar beni surekli hileden falan reportluyolar ve gunun sonunda cok fazla report yediğim icin oyunbozanlıktan ban atıyor ilk gün 1 gün attı sonra 2 oldu sonra 3 sonra 5 oldu sonra 6 suan 1 hafta ban yedim 5 gun kaldı bunun bi cozumu yokmu allah rızası icin kafayı yedim oyunda
1684697765534.png

Ensy58

80+ Bronze
Hocam reporttan degil bu cs de ilk rank maçlarında eğer yenerseniz galiba 2 windi size bekleme süresi veriyor 10 winden sonra kalkıyor diye hatırlıyorum

ennoxreal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
yakup keskin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam reporttan degil bu cs de ilk rank maçlarında eğer yenerseniz galiba 2 windi size bekleme süresi veriyor 10 winden sonra kalkıyor diye hatırlıyorum
hayır dostum onuda yedim merak etme onu yiyince ust tarafta cok fazla rekabet macı kazandınız falan yazıyor burda oyunbozanlıktan yediğim yazıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cs çöp oyun, kitlesi ayrı report sistemi ayrı saçma
rank sistemi apayrı sacma 40 mac yoldaş oynadım 35 macını mvp ile kazandım nova1den atlatmadı 2 hafta girmedim 2 mac kazandım rank atlattı

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Kangal Kangaoğlu
o dediğiniz ilk rankı açmadan önce 10 maç yenmeden önce oluyor, arkadaş rankını açmış. Oyunbozanlıktan ban yiyeni hiç görmedim. Ben oyunu çok oynadım, iyi oynadığım günlerde çok report yediğim oldu ama hiç böyle bir şeye denk gelmedim.

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,456
İsim
Emir Bayram
o dediğiniz ilk rankı açmadan önce 10 maç yenmeden önce oluyor, arkadaş rankını açmış. Oyunbozanlıktan ban yiyeni hiç görmedim. Ben oyunu çok oynadım, iyi oynadığım günlerde çok report yediğim oldu ama hiç böyle bir şeye denk gelmedim.
oyunbozanlıktan ban yeniyor kanka bende yedim

ennoxreal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
yakup keskin
oyunbozanlıktan ban yeniyor kanka bende yedim
kanka yaptıgım hicbir oyunbozanlık yok ne afk kalıyorum ne takım arkadaşıma vuruyorum 1 defa olsun boyle bisey yapmadım sadece karsıma gelen turkler veya ruslar cheater iste ne bileyim guzel legit kanka sadece hs vuruyosun kanka falan filan diye karsı takımdan surekli report yiyorum sakasız 5 macın 3unde karsı takım hile diye reportluyolar kendi takımımdaki silver botlar bile beni atmaya calısıyor ***** kodumun oyunu rankta atlatmıyor cıkamıyorum lanet elodan

ennoxreal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
yakup keskin
kanka yaptıgım hicbir oyunbozanlık yok ne afk kalıyorum ne takım arkadaşıma vuruyorum 1 defa olsun boyle bisey yapmadım sadece karsıma gelen turkler veya ruslar cheater iste ne bileyim guzel legit kanka sadece hs vuruyosun kanka falan filan diye karsı takımdan surekli report yiyorum sakasız 5 macın 3unde karsı takım hile diye reportluyolar kendi takımımdaki silver botlar bile beni atmaya calısıyor rankta atlatmıyor cıkamıyorum lanet elodan

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
knka csgo rank sistemi çok boş ya saat artınca geçecektir. 500 saat silver elite masterım adamlar 2000 saat oynamıl 240kmh xantares peek atıyor ama silver işte

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,587
İsim
ismail
Yıllardır oynarım bi ara bi güven faktörüm düşmüştü sadece sonrada düzeldi o da onun dışı bu vakite kadar hiç ban yemedim.Quit attığım yada oyundan düştüğüm maçları saymıyorum tabi.

ennoxreal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
yakup keskin
Yıllardır oynarım bi ara bi güven faktörüm düşmüştü sadece sonrada düzeldi o da onun dışı bu vakite kadar hiç ban yemedim.Quit attığım yada oyundan düştüğüm maçları saymıyorum tabi.
güven faktörümü nasıl arttırabilirim bunun icin övgü satın aldım profil yorumu satın aldım onu satın aldım bunu satın aldım ama yok artmıyor 10 tane güven faktörü arttırma videosu izledim hicbiri bi ise yaramadı

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,587
İsim
ismail
güven faktörümü nasıl arttırabilirim bunun icin övgü satın aldım profil yorumu satın aldım onu satın aldım bunu satın aldım ama yok artmıyor 10 tane güven faktörü arttırma videosu izledim hicbiri bi ise yaramadı
Övgü botu neden aldın ki .d Övgüsü yüksek biri görünce otomatik rapor atıyor herkes.Doğal güven faktörünün düşmesi...

Top Bottom