Neler Yeni

csgo sürekli ban yiyorum

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
csgodaki rank sistemi bence de saçma. Örneğin haftada 40 maç atıp 30unu kazanmak yerine haftada 3 maç atıp 2sini kazanırsanız daha hızlı rank atlıyorsunuz.

o dediğiniz ilk rankı açmadan önce 10 maç yenmeden önce oluyor, arkadaş rankını açmış. Oyunbozanlıktan ban yiyeni hiç görmedim. Ben oyunu çok oynadım, iyi oynadığım günlerde çok report yediğim oldu ama hiç böyle bir şeye denk gelmedim.
Adam burda açıklamış hâlâ sebebini arıyorsun

Diğer arkadaşlar gibi ben yazsam yanlış bilgiden 10 yıl uzaklastirma alırım siteden 🥲

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,295
İsim
a l p e r

Ekler

• 11AD8F6E-F5A7-4CA8-B84F-81E8C86D21ED.png
    11AD8F6E-F5A7-4CA8-B84F-81E8C86D21ED.png
    967.9 KB · Hit: 66

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Kangal Kangaoğlu
Adam burda açıklamış hâlâ sebebini arıyorsun

Diğer arkadaşlar gibi ben yazsam yanlış bilgiden 10 yıl uzaklastirma alırım siteden 🥲
iyi misin arkadaşım? adam ilk açtığında iki galibiyette bir ban yiyorsun yazmış, ben de adam rankını açmış sizin dediğinizle alakalı değil diye cevap vedim.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
1- Takım içi ve ya karşı taraf report atsa bile 1-2-4-ve 1 haftalık bekleme banı yemezsin.
2-O uyarıyı yemen için senin takım arkadaşını vurman, Molotof yakman, oyundan çıkman, quit çekip steam'dan çıkman lazım.
Demem o ki o uyarıları karşı taraf müdahalesi ile değil senin yaptığın bir kusur sonucu oluşur.

ennoxreal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
yakup keskin
1- Takım içi ve ya karşı taraf report atsa bile 1-2-4-ve 1 haftalık bekleme banı yemezsin.
2-O uyarıyı yemen için senin takım arkadaşını vurman, Molotof yakman, oyundan çıkman, quit çekip steam'dan çıkman lazım.
Demem o ki o uyarıları karşı taraf müdahalesi ile değil senin yaptığın bir kusur sonucu oluşur.
kanka yemin ederim hicbir bilgin yok lutfen yorum atma bilgin olmayan seylere, evet cok fazla report yersen oyunun kendi sistemi eğer bide güven faktörün düşükse otomatik oyunbozanlıktan ban yiyosun normalde 1 gun ama ne kadar ust uste rapor yersen katlanarak artıyor oyun boyu 1 kere takım arkadaşımı öldürmedim molotof atmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben ban yeme sebebimi biliyorum sadece nasıl düzeltebilirim bunu diye cunku oyun rank atlatmıyor low eloda cok vuruyorum diye her mac rapor yiyorum otomatik ban atıyor oyun

Elefterios

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
715
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
kanka yemin ederim hicbir bilgin yok lutfen yorum atma bilgin olmayan seylere, evet cok fazla report yersen oyunun kendi sistemi eğer bide güven faktörün düşükse otomatik oyunbozanlıktan ban yiyosun normalde 1 gun ama ne kadar ust uste rapor yersen katlanarak artıyor oyun boyu 1 kere takım arkadaşımı öldürmedim molotof atmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben ban yeme sebebimi biliyorum sadece nasıl düzeltebilirim bunu diye cunku oyun rank atlatmıyor low eloda cok vuruyorum diye her mac rapor yiyorum otomatik ban atıyor oyun
çok rep yersen sadece güven faktörün düşer ve overwatcha düşersin hiç bu sebepten ötürü ban yiyeni görmedim ters giden bir şeyler söz konusu
*rank atlama konusunu düzeltme olarak da oyuna bir müddet girmeyip rankının silinmesini bekleyeceksin tekrar açıp stabil şekilde yükseliceksin onun dışında ise win streakini devam ettirmen lazım illaki bir yerde atar ondan sonra müzdarip olduğun olaydan kurtulursun.

Top Bottom