Adam burda açıklamış hâlâ sebebini arıyorsuno dediğiniz ilk rankı açmadan önce 10 maç yenmeden önce oluyor, arkadaş rankını açmış. Oyunbozanlıktan ban yiyeni hiç görmedim. Ben oyunu çok oynadım, iyi oynadığım günlerde çok report yediğim oldu ama hiç böyle bir şeye denk gelmedim.
steamcommunity.com/id/ennoxwastaken/
arkadaş listesinde ban yiyen kişiyle güven faktörünün alakası nedirCS oynama saatini aç, 4 tane banlı arkadaşın var onları arkadaşlıktan çıkart düzelir.
arkadaş listesinde ban yiyen kişiyle güven faktörünün alakası nedir
Etkisi olduğunu sanmıyorum.Listemde 25 civarı banlanan bulunuyormuş güven faktörü uyarısı almadım hiçHile kullanan arkadaşınla maça girdiğini sayıyor, senide hileci olarak görüyor.
Dene etkisini gör.Etkisi olduğunu sanmıyorum.Listemde 25 civarı banlanan bulunuyormuş güven faktörü uyarısı almadım hiç
iyi misin arkadaşım? adam ilk açtığında iki galibiyette bir ban yiyorsun yazmış, ben de adam rankını açmış sizin dediğinizle alakalı değil diye cevap vedim.Adam burda açıklamış hâlâ sebebini arıyorsun
Diğer arkadaşlar gibi ben yazsam yanlış bilgiden 10 yıl uzaklastirma alırım siteden![]()
kanka yemin ederim hicbir bilgin yok lutfen yorum atma bilgin olmayan seylere, evet cok fazla report yersen oyunun kendi sistemi eğer bide güven faktörün düşükse otomatik oyunbozanlıktan ban yiyosun normalde 1 gun ama ne kadar ust uste rapor yersen katlanarak artıyor oyun boyu 1 kere takım arkadaşımı öldürmedim molotof atmadım1- Takım içi ve ya karşı taraf report atsa bile 1-2-4-ve 1 haftalık bekleme banı yemezsin.
2-O uyarıyı yemen için senin takım arkadaşını vurman, Molotof yakman, oyundan çıkman, quit çekip steam'dan çıkman lazım.
Demem o ki o uyarıları karşı taraf müdahalesi ile değil senin yaptığın bir kusur sonucu oluşur.
ben ban yeme sebebimi biliyorum sadece nasıl düzeltebilirim bunu diye cunku oyun rank atlatmıyor low eloda cok vuruyorum diye her mac rapor yiyorum otomatik ban atıyor oyun1- Takım içi ve ya karşı taraf report atsa bile 1-2-4-ve 1 haftalık bekleme banı yemezsin.
2-O uyarıyı yemen için senin takım arkadaşını vurman, Molotof yakman, oyundan çıkman, quit çekip steam'dan çıkman lazım.
Demem o ki o uyarıları karşı taraf müdahalesi ile değil senin yaptığın bir kusur sonucu oluşur.
çok rep yersen sadece güven faktörün düşer ve overwatcha düşersin hiç bu sebepten ötürü ban yiyeni görmedim ters giden bir şeyler söz konusukanka yemin ederim hicbir bilgin yok lutfen yorum atma bilgin olmayan seylere, evet cok fazla report yersen oyunun kendi sistemi eğer bide güven faktörün düşükse otomatik oyunbozanlıktan ban yiyosun normalde 1 gun ama ne kadar ust uste rapor yersen katlanarak artıyor oyun boyu 1 kere takım arkadaşımı öldürmedim molotof atmadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben ban yeme sebebimi biliyorum sadece nasıl düzeltebilirim bunu diye cunku oyun rank atlatmıyor low eloda cok vuruyorum diye her mac rapor yiyorum otomatik ban atıyor oyun